AcasăRecomandariFara stelisti la Euro 2016: Reghecampf saboteaza nationala!

Fara stelisti la Euro 2016: Reghecampf saboteaza nationala!

Pare greu de crezut, dar in Liga 1 exista un antrenor pentru care calificarea echipei nationale la turneul final nu valoreaza mare lucru.

Reghecampf deschide un nou conflict in fotbal, de data asta cu FRF

Cel putin asta este impresia pe care o lasa Laurentiu Reghecampf cand afirma ca nu va da voie niciunui jucator stelist sa mearga in cantonament cu prima reprezentativa, in ianuarie. La conferinta de presa de dinaintea partidei cu Viitorul, sotul Anamariei Prodan s-a referit la strategia FRF de a trimite echipa nationala intr-un stagiu de pregatire de 10 zile, luna viitoare, in vederea pregatirii turneului final din Franta. „Imi pasa de echipa nationala si ne dorim sa avem cat mai multi jucatori la lot. Dar, toti jucatorii pe care o sa-i avem la dispozitie vor merge in cantonament cu Steaua, nu cu echipa nationala! Pentru selectioner, cel mai important este sa aiba jucatorii la turneul final, nu acum”, a anuntat Reghecampf. Constient ca Steaua risca sanctiuni din partea Federatiei, antrenorul campioanei a declarat ca va incerca sa ajunga la o intelegere cu Anghel Iordanescu: „Cred ca ne vom intelege, pana la urma. Cu siguranta voi vorbi cu nea Puiu, cu siguranta vom gasi o solutie”.
FRF a programat un cantonament pentru echipa nationala la care vor participa doar jucatori din Liga 1. Turneul va avea loc in aceeasi perioada in care formatiile din prima liga vor merge in cantonamente.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
400 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger