AcasăSPORTFara mall, Ionut Negoita se cara de la Dinamo

Fara mall, Ionut Negoita se cara de la Dinamo

Inlocuitorul lui Cristi Borcea in actionariatul FC Dinamo si-a dat seama, in mai putin de un an, ca la club nu-i rost de nicio afacere, iar chestiunea complexului sportiv din Stefan cel Mare il depaseste.

Ionut Negoita, un actionar vocal

Chiar daca se chinuie sa intretina un scandal continuu la Dinamo, Ionut Negoita tot n-a reusit sa-l convinga pe Nicolae Badea de greutatea amenintarilor sale.

Complexul sportiv "Dinamo" este amplasat in centrul Capitalei

De fapt, oameni apropiati presedintelui din Stefan cel Mare sunt de parere ca fratele primarului de la Sectorul 3 cauta doar un pretext pentru a-si putea strange calabalacul din „Groapa”. Convins fiind ca nu poate face nicio afacere cu fotbalul si ca, mai mult, are usile inchise in chestiunea transformarii Complexul Sportiv „Dinamo” intr-un ansamblu comercial, Ionut Negoita cauta solutii pentru o retragere „onorabila”.

Prizonier in actionariatul clubului

In vara, cand a devenit actionar al FC Dinamo, lui Ionut Negoita nu-i trecea prin cap ca va ajunge „prizonier” al clubului. Cu banii dati si fara niciun client dispus sa-i cumpere partea sa de actiuni (30%), Negoita poate pleca de la Dinamo doar daca renunta definitiv la investitiile facute pana acum.

Cornel Dinu vede interese imobiliare

Cel mai titrat nume din istoria clubului banuieste ca Ionut Negoita ar avea alte interese decat cele pur sportive la gruparea din Stefan cel Mare. Intr-un interviu acordat „GSp”, Cornel Dinu afirma: „Miza ar putea fi nu echipa, ci o eventuala transformare a acestui parc sportiv intr-o distractie banos rasplatita din castiguri imobiliare, oferindu-se, in schimb, ceea ce nu am crezut niciodata ca se va ajunge pana aici, adica o eventuala compensatie cu o arena construita langa groapa de gunoi de la Glina”.

Parc sportiv unic in Europa

Valoarea complexului sportiv „Dinamo” este data tocmai de amplasarea acestuia in centrul Capitalei, potentialul de dezvoltare imobiliara fiind urias. Se zvoneste ca Ionut Negoita tocmai acest aspect l-ar fi urmarit. Totusi, se pare ca aleile parcului sportiv „Dinamo” – aflat in proprietatea MAI! – vor ramane pe mai departe neumbrite de mall-uri si ansambluri rezidentiale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.674 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger