AcasăRecomandariFanii Stelei vor capul lui MM

Fanii Stelei vor capul lui MM

Desi Mihai Stoica se tine tare pe pozitii, sustinatorii campioanei sunt nemultumiti de ultimele prestatii ale acestuia si au inceput sa-l ironizeze agresiv pe pagina acestuia de Facebook.

MM Stoica a fost rareori pe placul fanilor stelisti (sursa foto fanstelist.ro)
MM Stoica

Dupa ce Steaua a obtinut calificarea in grupele UEFA Champions League, Mihai Stoica, managerul trupei din Ghencea, a organizat o conferinta de presa prin intermediul careia a anuntat ca formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf se va intari cu cel putin cinci fotbalisti dintr-o lista de 11 jucatori. In cele din urma, au fost inregimentati doar Fernando Varela (FC Vaslui), Ionut Neagu (Otelul Galati) si Pantelis Kapetanos (CFR Cluj), iar fanii Stelei au inceput sa faca bascalie pe mai multe site-uri de socializare, in conditiile in care fusesera “amenintati” cu Wesley Lopes sau Daniel Chima. S-a marit numarul celor care ii reproseaza lui Mihai Stoica faptul ca se pricepe mai bine la ironii decat la transferuri, dar si numarul celor care sustin ca “MM ar trebui sa ne paraseasca pentru ca altfel riscam sa ne mai bage vreun Bibishkov sau Angelov in casa”. In plus, fanii Stelei sunt nemultumiti ca Steaua a cheltuit doar 3 milioane de euro pe achizitii, desi a incasat 12 milioane de euro pe Vlad Chiriches si Raul Rusescu si va mai incasa alte 20-30 de milioane de euro de pe urma meciurilor jucate in grupele UEFA Champions League.

Raspunsul lui Mihai Stoica nu s-a lasat asteptat, acesta sustinand, pe pagina sa de Facebook, ca “prea multi specialisti pe un singur wall… nu sunt bune transferurile, prea putini bani cheltuiti, Kape nu e bun etc. Deja vu, prieteni… 90% dintre contestatarii de azi il criticau pe Piovaccari… shhhhht . Mai vorbim dupa prima dubla a lui Pantelis”.

author avatar
Cristi Ionita
876 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger