AcasăSPORTFanii lui Dinamo sunt mai buni decat cei de la Steaua!

Fanii lui Dinamo sunt mai buni decat cei de la Steaua!

Cosmin Moti este unul dintre cei mai buni jucatori de la Ludogoret

Meciul Stelei cu Ludogoret Razgrad, programat maine, in play-off-ul Ligii Campionilor, a fost „incendiat” de afirmatiile nelalocul lor facute de Cosmin Moti, fundas roman la gruparea bulgara.

Cosmin Moti nu i-a uitat pe fanii dinamovisti

Din dorinta de a parea interesant, fotbalistul proaspat intrat in vizorul selectionerului Victor Piturca s-a apucat sa-I besteleasca pe fanii stelisti, despre care a declarat ca nu se pot compara cu sustinatorii rivalei Dinamo. Fost jucator mediocru in „Groapa”, Cosmin Moti s-a trezit sa vorbeasca neintrebat despre un subiect pe care nu-l va intelege niciodata: „Ii astept pe fanii lui Dinamo la Bucuresti, pe Arena Nationala, ca ei oricum sunt peste suporterii Stelei!”. Un sprijin a cerut si Younes Hamza, atacant transferat de Ludogoret Razgrad cu numai o saptamana in urma: „Ii astept pe fanii Petrolului si la Bucuresti, si la Sofia sa ne sustina in dubla confruntare cu Steaua”.

Arbitru de top la Bucuresti

UEFA a anuntat ca partida de la Bucuresti (maine seara, ora 21.45) va fi condusa de o brigada de arbitri din Germania, avandu-l la centru pe Felix Brych (foto). Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Mark Borsch si Markus Hacker. Returul va avea loc pe 27 august, in Bulgaria.

Felix Brych

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger