AcasăSPORTFanii Galatei plang dupa Bogdan Stancu

Fanii Galatei plang dupa Bogdan Stancu

Stancu a marcat un gol si impotriva fostei echipe, Galatasaray

Internationalul roman a marcat al 5-lea gol din acest sezon pentru Orduspor, Stancu punctand in egalul cu Elazigspor (scor 2-2), meci jucat sambata in etapa 8 din SuperLig.

Stancu a marcat un gol si impotriva fostei echipe, Galatasaray

Fostul stelist, Bogdan Stancu, traverseaza cea mai buna perioada de cand s-a transferat in Turcia. Dupa ce Orduspor a achitat, in vara, suma de 2 milioane de euro, pentru a-l cumpara definitiv de la Galatasaray, romanul a reusit sa se impuna la echipa antrenata de Hector Cuper, devenind golgeterul trupei de la Marea Neagra, cu cinci reusite. Ultima a venit sambata, in egalul de pe teren propriu cu Elazigspor, Orduspor intorcand fabulos rezultatul, in conditiile in care oaspetii aveau 2-0 in minutul 59.

Intre timp, la fosta sa echipa este scandal mare, Galatasaray nereusind sa castige niciun meci din ultimele 5: partidele de campionat cu Orduspor, Eskisehirspor si Genclerbirligi, confruntarea din Champions League cu Braga si amicalul cu Petrolul. Fanii „Cim Bom” il acuza pe Fatih Terim ca a renuntat prea usor la jucatori precum Culio, Kazim, Necati sau Stancu, pentru a le face loc vedetelor de acum, care nu simt nimic pentru club. In ciuda nemultumirii suporterilor, Galatasaray ocupa primul loc in SuperLig, cu 15 puncte, la egalitate cu Antalyaspor. Pe pozitia a treia este revelatia Orduspor, cu 14 puncte.

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger