AcasăSPORTFanii dau stingerea in Giulesti

Fanii dau stingerea in Giulesti

Esecul suferit sambata seara, 0-2 in amicalul cu CS Universitatea Craiova, a incins si mai mult atmosfera la Rapid, grupare care a ajuns in pragul unui colaps total.

Fanii Rapidului au avut mereu un cuvant de spus in viata echipei

Desi judecarea planului de reorganizare a clubului Rapid s-ar putea amana pentru luna decembrie, iar giulestenii s-ar salva, in mare masura, pe linie economica, oficialii din Grant au acum o noua problema. Nemultumiti de prestatia avuta de echipa in amicale, fanii Rapidului sunt gata sa faca scandal inca de la primul meci pe care giulestenii il vor sustine in Liga a doua, cel cu ACS Berceni, din deplasare, de pe 7 septembrie. Esecul de la Craiova, 0-2 cu CS Universitatea, o formatie infiintata in urma cu circa o luna, a fost bomboana de pe coliva Rapidului. Ultrasii “alb-visinii” se tem de ce e mai rau, o eventuala retrogradare pe linie sportiva in Liga a treia, si anunta ca vor apela le vechi metehne, precum alergatul jucatorilor si oficialilor pe caile ferate, in cazul unor rezultate negative. Ba chiar sunt voci care solicita desfiintarea echipei, de teama ca giulestenii sa nu se faca de ras chiar si in esalonul al doilea valoric.

Zamfir si Cristescu asteapta bani straini

Eventuala amanare a judecarii planului de reorganizare a clubului i-ar ajuta pe conducatorii din Giulesti, Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu, sa faca rost de cele 3 milioane de euro de care au nevoie urgenta. Afaceristii trag sperante ca banii vor veni pe filiera straina, indiferent ca vorbim de o implicare a elvetiano-grecului Jean Valvis sau a iordanianului Fathi Taher. Ambii au mai trecut prin Giulesti si ar fi dispusi sa revina, dar se tem de o noua teapa marca George Copos.

author avatar
Cristi Ionita
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger