AcasăRecomandariFanii cer Armatei o alta Steaua

Fanii cer Armatei o alta Steaua

Nici macar eliberarea lui Gigi Becali din inchisoare nu i-a convins pe suporterii Stelei sa renunte la protestul lor indreptat impotriva FCSB.

„Vrem echipa”, noul motto al stelistilor

Galeria nu doar ca boicoteaza meciurile echipei patronate de Becali, dar face orice pentru a convinge MApN sa redeschida sectia de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei. De cateva zile, centrul Capitalei este „atacat” cu fluturasi care contin un singur mesaj: „Vrem echipa”. Scrise pe foi autocolante de culoare alba, astfel de mesaje au putut fi vazute lipite pe stalpi de electricitate, magazine ori statii RATB din Piata Romana si pana la Universitate.
Este acelasi tip de desen pe care „ultrasii” l-au realizat pe gardul de la complexul din Ghencea: vechea sigla a Stelei (cea de la infiintare, din 1948), pe fond ros-albastru. Deloc preocupat de absenta suporterilor de pe stadion, Gigi Becali a anuntat ca nu-l intereseaza sigla/ brand-ul detinut de Armata, fiind sanse minime sa plateasca bani pentru dreptul de folosinta. La randul lor, oficialii MApN asteapta evaluarea marcii „Steaua”, actiune demarata cu doua saptamani in urma. In functie de rezultate, ministerul condus de Mircea Dusa va lua o decizie in privinta brand-ului. Reamintim ca, printr-o decizie definitiva, irevocabila si executorie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, CSA Steaua a intrat in posesia numelui, culorilor, siglei si palmaresului legendarei echipe Steaua Bucuresti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger