AcasăSPORTFamilia lui Valerii Moraru a cunoscut „farmecul vietii”

Familia lui Valerii Moraru a cunoscut „farmecul vietii”

Familia Moraru inca nu s-a integrat cu totul in peisajul giulestean

Scene de nedescris petrecute la finalul partidei Rapid – Dacia Unirea Braila, incheiata cu victoria bucurestenilor, 3-1, in derby-ul Seriei I din Liga 2.

Familia Moraru inca nu s-a integrat cu totul in peisajul giulestean

Succesul care a readus Rapidul pe primul loc in clasament a fost umbrit de reactia violenta a fanilor giulesteni. La finalul meciului, „ultrasii” i-au agresat pe Violeta Moraru si fiul acesteia, cei doi scapand cu greu de furia suporterilor. Cateva flegme si lovituri de picioare in masina moldovenilor si se poate spune ca familia patronului Valerii Moraru a cunoscut, in sfarsit, „farmecul vietii” despre care vorbea George Copos, acelasi farmec care l-a convins in mai putin de cinci minute sa renunte la clubul Rapid.
„Suporterii actionari si grupul lor de la Tribuna a II-a mi-au atacat familia. I-au injurat, i-au amenintat, au dat cu pumnii si picioarele in masina… asa ceva nu se poate! Este inadmisibil! Incepand de azi, eu renunt la actiunile pe care le detin la Rapid. Pe mine nu ma mai intereseaza clubul asta”, a rabufnit Moraru dupa meci. La cateva ceasuri, sotia Violeta a revenit cu o rectificare: „Am sa le fac plangere penala agresorilor, pentru ca stiu cine a fost capul rautilor! E vorba despre suporterul actionar Razvan Capraroiu, plus mai multi prieteni de-ai lui (…) Valerii e foarte suparat, dar nu vom renunta! Nu ne speriem din atat! Suporterii au vazut ca el nu mai vine la meciuri si astfel au inceput sa fie violenti cu mine, sperand ca vom ceda presiunilor si vom face ca ei. Nu vor obtine nimic de la noi. Nu ne-a cerut nimeni direct bani, dar diverse persoane ne-au spus ca problemele cu galeria se pot rezolva intr-un anumit fel, intelegi voi ce vreau sa spun. Numai ca noi nu suntem de acord cu asa ceva!”.
Intr-un tarziu a reactionat si presedintele clubului, Ovidiu Burca, care a criticat gesturile la care s-au dedat „ultrasii” din Giulesti: „Conducerea executiva a FC Rapid isi exprima dezaprobarea pentru modul in care cativa suporteri s-au manifestat imediat dupa jocul cu Dacia Unirea Braila. Daca putem accepta faptul ca in randul marii majoritati a suporterilor exista nemultumiri reale fata de perioada grea prin care trece clubul, manifestarile brutale si violentele nu pot fi intelese sub nicio forma! Niciodata forta bruta nu poate prevala in fata argumentelor, a dialogului! Oricine poate avea suparari, frustrari sau antipatii, dar nu are dreptul de a incerca sa-si impuna cu forta un anumit punct de vedere”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
721 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger