AcasăSPORTFamilia Hardy cere daune statului roman de 1,5 milioane de dolari

Familia Hardy cere daune statului roman de 1,5 milioane de dolari

DECES Chauncey Hardy a murit pe 9 octombrie anul trecut

Presedintele F.R. Baschet, Carmen Tocala, afirma ca familia baschetbalistului ucis in toamna anului trecut intr-un club din Giurgiu s-a constituit in parte civila si solicita daune statutului roman si invinuitului de circa 1,5 milioane de dolari.

DECES Chauncey Hardy a murit pe 9 octombrie anul trecut

„Ma asteptam sa nu se opreasca din actiuni, in ancheta paralela din SUA e implicata si CIA, iar avocatii sunt un roman si un american. Mama lui Chauncey Hardy m-a sunat cu rugamintea sa preia federatia noastra cheltuielile avocatesti, dar este exclus ca noi sa facem asa ceva. S-au facut referiri de catre avocati la Divizia A si protectia jucatorului, dar sa nu uitam ca jucatorii de la Giurgiu iesisera din hotel pe la 1 noaptea. Erau in afara programului de echipa. Din ce stiu, la Giurgiu, ca si la mai toate cluburile din Divizia A, exista un Regulament de Ordine Interioara. Acestea se anexeaza contractelor si se semneaza de catre jucatori si sunt confidentiale, la fel ca si contractul.

SITUATIE. Familia baschetbalistului a organizat o ceremonie la inmormantarea din Middletown

Nu stiu daca Hardy a avut semnat acest regulament, dar stiu ca exista. Situatia e cumva ca si cu un muncitor de pe santier, care semneaza protectia muncii, iar in afara orelor de program, seara de exemplu, merge pe santier si pateste ceva. Cine poarta vina?”, a declarat Tocala. Potrivit presei americane, familia sportivului ucis la Giurgiu vrea sa lanseze actiuni in justitie pentru 123 milioane de dolari, formuland acuzatii de neglijenta in timpul evenimentelor care au dus la decesul baschetabalistului. Agresorul lui Chauncey Hardy, care a murit dupa ce a fost lovit cu pumnul in fata, in urma unei altercatii intr-un club din Giurgiu, in toamna anului trecut, a fost condamnat, pe 22 februarie, la cinci ani de inchisoare, sentinta nefiind insa definitiva.

author avatar
National
95 afisari

2 COMENTARII

  1. Bine fac! Eu as fi cerut mai mult, viata unui om nu poate fi platita asa usor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger