AcasăSPORTFalcao s-a inteles cu AS Monaco

Falcao s-a inteles cu AS Monaco

Dupa ce i-a inregimentat pe Joao Moutinho si James Rodriguez, ambii de la FC Porto, AS Monaco se pregateste sa anunte marea lovitura a veri – achizitionarea columbianului Radamel Falcao, golgeterul lui Atletico Madrid.

Conducerea clubului monegasc a negociat de mai mult timp achizitionarea lui Falcao, insa columbianul a ezitat sa semneze.

Pana la urma, Falcao a fost convins de Jorge Mendes, impresarul sau, ca banii conteaza, iar la Monaco este un proiect grandios, astfel ca atacantul columbian si-a dat acordul pentru a evolua la formatia finantata de oligarhul rus Dmitry Rybolovlev.

AS Monaco da 60 de milioane de euro pe Falcao, acesta urmand sa fie cel mai scump transfer din istoria Ligue I. Falcao este asteptat luni in Principat pentru a efectua vizita medicala si a semna un contract valabil pe cinci ani. Atacantul urmeaza sa incaseze 10 milioane de euro pe sezon, iar toti banii vor intra in contul lui gratie regulilor financiare speciale de la Monaco.

Conform ziare.com, este al treilea mare transfer facut de AS Monaco, dupa ce formatia antrenata de italianul Claudio Ranieri i-a mai achizitionat, cu 70 de milioane de euro, pe Joao Moutinho si James Rodriguez, ambii de la FC Porto.

author avatar
Cristi Ionita
343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger