AcasăSPORTFalcao prefera PSG

Falcao prefera PSG

Falcao si Ibra ar alcatui un atac formidabil la PSG, cei doi marcand 41 de goluri numai in actualul sezon

L-a umilit pe Cristian Sapunaru duminica seara, in Atletico Madrid – Real Zaragoza 2-0, iar apoi s-a apucat sa-si vorbeasca clubul de rau, semn ca Radamel Falcao s-a saturat de viata traita in capitala Spaniei.

Falcao si Ibra ar alcatui un atac formidabil la PSG, cei doi marcand 41 de goluri numai in actualul sezon

17 luni si 57 de goluri marcate, atat i-au trebuit columbianului Radamel Falcao pana sa-si dea seama ca Atletico Madrid este, totusi, un club mic pentru talentul sau impresionant. Desi a castigat Europa League in urma finalei disputate la Bucuresti, 3-0 cu Athletic Bilbao, apoi Supercupa Europei, 4-1 cu Chelsea in finala de la Monte Carlo, sud-americanul s-a saturat sa fie locomotiva care trage dupa el o intreaga echipa.

Conform presei iberice, Falcao si-a ales urmatoarea destinatie. Un mare fan al Zlatan Ibrahimovic, columbianul viseaza deja la ziua in care va face pereche cu acesta in atacul lui Paris Saint Germain. De altfel, la finalul intalnirii cu Real Zaragoza, castigata cu 2-0, columbianul a anuntat ca zilele sale pe „Vicente Calderon” sunt numarate. „Parisul este unul dintre cele mai frumoase orase din lume si mi-as dori sa joc acolo” a precizat varful de 27 de ani. Achizitionarea lui Falcao i-ar costa pe francezi in jur de 70 de milioane de euro, dar acestia sunt gata sa ofere la schimb cativa jucatori precum Kevin Gameiro, Javier Pastore, Maxwell sau chiar Ezequiel Lavezzi.

author avatar
Cristi Ionita
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger