AcasăSPORTFabulos! Marele Capello il lauda pe Copos: "Baby Rapid e OK!"

Fabulos! Marele Capello il lauda pe Copos: „Baby Rapid e OK!”

Chiar daca au pierdut categoric meciul cu Videoton Budapesta, rapidistii sunt apreciati de Fabio Capello pentru curajul de a miza pe jucatorii tineri. „La fel a facut si Milan in 2012”, i-a incurajat actualul selectioner al Rusiei pe fanii giulesteni.

Capello s-a pozat cu fanii Rapidului

Marele Capello s-a deplasat la Marbella ca sa urmareasca meciurile de verificare ale echipelor rusesti care si-au stabilit cantonamentele in statiunea spaniola. Duminica, in lipsa de alte jocuri, italianul s-a delectat cu partida Rapid – Videoton, scor 1-3, spre entuziasmul zecilor de fani giulesteni prezenti langa teren, care nu au ratat ocazia sa se pozeze cu legendarul tehnician. Spre surprinderea tuturor, afland despre noul proiect de intinerire a lotului, Fabio Capello a laudat initiativa lui George Copos, comparand situatia de acum a bucurestenilor cu aceea in care s-a regasit Milanul in vara trecuta.

Tehnicianul italian a dat autografe

Acum un an, Silvio Berlusconi s-a descotorosit de fotbalistii cu salarii pe masura faimei (Pirlo, Gattuso, Inzaghi, Nesta, Zambrotta sau Seedorf) si a dat ordin ca la echipa sa fie promovati tinerii El Shaarawy (19 ani), Niang (17 ani), De Sciglio (20 ani) si Krkici (21 ani). „Acesta va fi un sezon de tranzitie, fara mari rezultate, dar, pe viitor, veti castiga in omogenitate”, i-a incurajat Capello pe rapidisti.

Daca va tine cont de sfatul primit, Marian Rada ar trebui sa mizeze in retur pe „juniorii” Alexandru Coman, Andrei Ciolacu, Florin Calin, Adrian Grigore sau Madalin Martin.

author avatar
Cristi Ionita
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger