AcasăRecomandariFabulos! Americanii pariaza pe o finala Halep – Serena la US Open!

Fabulos! Americanii pariaza pe o finala Halep – Serena la US Open!

Victoria senzationala obtinuta de jucatoarea noastra de tenis sambata seara, 6-1, 6-0 cu Maria Kirilenko, nu a ramas fara urmari, Simona Halep devenind a doua favorita la castigarea US Open, dupa americanca Serena Williams.

Simona Halep are cea mai buna prestatie la un turneu de Grand Slam, castigand 280 de puncte WTA si 165.000 de dolari (sursa foto doartenis.ro)
Serena Williams este cea mai in forma jucatoare din lume

Demonstratia de forta aratata de Simona Halep peste Ocean i-a facut pe bookmakerii americani sa-si revizuiasca alegerile pentru US Open. Daca la inceput i se dadea abia a saptea sansa la castigarea competitiei, acum, americanii vad o finala de vis Serena Williams – Simona Halep. Iar romanca are un culoar cat se poate de favorabil, numele mari de pe tabloul ei cazand pe capete. Caroline Wozniacki (cap de serie numarul 6), Petra Kvitova (favorita numarul 7) si Svetlana Kuznetova (cap de serie numarul 27) au parasit deja competitia, in timp ce Victoria Azarenka (6-7, 6-3, 6-2 cu Alize Cornet) si Ana Ivanovic (4-6, 7-5, 6-4 cu Christina McHale) s-au chinuit din greu in 16-imi si se intalnesc in meci direct in optimi. Roberta Vinci (cap de serie numarul 10) ar fi o alta adversara demna de luat in seama, insa Halep are un avantaj moral in fata italiencei, dupa ce a batut-o clar in ultimele doua meciuri, 6-4, 6-2 la Roma si 6-0, 6-1 la Hertogenbosch.

Gata de lupta

Pentru Simona urmeaza un meci interesant, in optimi, in aceasta seara, cu italianca Flavia Pennetta. Desi nu mai este la prima tinerete, Pennetta poate fi o adversara incomoda din pricina plusului avut la capitolul experienta. Pe italianca o avantajeaza si palmaresul direct, 2-0. Totusi, jucatoarea noastra de tenis nu-si face probleme si spune ca este gata de lupta indiferent de numele adversarei. Moralul Simonei este la cote maxime, mai ales dupa ce impotriva Mariei Kirilenko a facut cel mai bun meci al carierei, impunandu-se, cu 6-1, 6-0, in 51 de minute, in fata unei adversare mai bine cotate.

Simona lucreaza foarte bine cu Adrian Marcu (sursa foto doartenis.ro)

Castigul Adrian Marcu

Fosta campioana de junioare la Roland Garros, Simona Halep avea nevoie de un antrenor care sa-i dea incredere in propriile forte si sa-i ofere placerea de a juca tenis cu zambetul pe buze. De la inceputul anului, Simona a inceput sa colaboreze cu Adrian Marcu, iar aceasta mutare a dat roade, constanteanca impunandu-se in 34 din ultimele 39 de meciuri jucate. Cei doi au oficializat legatura la New Haven, Marcu devenind antrenorul cu acte in regula al Simonei inainte ca aceasta sa-si treaca in cont cel mai important titlu din cariera. La US Open, Halep a recunoscut ca Adrian Marcu este noul ei antrenor, iar Andrei Mlendea a ramas ca sparring-partner. “Gratie lui Adrian am devenit mai agresiva si mai sigura pe mine. Acum vreau doar sa ma bucur de fiecare moment important, sa dau tot ce am mai bun la fiecare minge jucata si sa joc cu placere” este anuntul transant al Simonei care a bagat spaima in toate adversarele.

author avatar
Cristi Ionita
1.331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger