AcasăRecomandariEXCLUSIV Lovitura grea pentru Dumitru Dragomir in vederea licitatiei pentru drepturile tv:...

EXCLUSIV Lovitura grea pentru Dumitru Dragomir in vederea licitatiei pentru drepturile tv: „Digi” si „Dolce” nu vor da mai mult de 50 de milioane de euro!

Spre deosebire de precedentele doua licitatii, vanzarea drepturilor tv ale Ligii 1, care va avea loc in primavara, se anunta de pe acum un fiasco total din punct de vedere financiar.

Televiziunile nu mai sunt atat de dornice sa transmita meciuri din Liga 1

Suta de milioane de euro pe care o promite Dumitru Dragomir va fi imposibil de obtinut de pe piata media interna. Asta fiindca gigantii „RCS&RDS” si „Romtelecom-Dolce” planuiesc sa-l lase cu ochii-n soare pe seful LPF: suma maxima pe care „cablistii” o vor licita pentru pachetul de trei sezoane nu va depasi 50 de milioane de euro! Cu alte cuvinte, se injumatatesc banii care vor reveni cluburilor, situatie alarmanta pentru „Corleone”, daca ne raportam la promisiunea facuta patronilor din Liga 1: „Prin vanzarea acestor drepturi tv, vreau sa le asigur 70% din buget. Daca nu obtin 100 de milioane, demisionez din functia de presedinte al Ligii Profesioniste”.

Ultima licitatie pentru drepturile tv i-a adus lui Dumitru Dragomir o vizita la DNA

Cum campionatul romanesc de fotbal nu este la mare cautare in strainatate, va fi greu de crezut ca „nea Mitica” poate sa dea vreo lovitura cu o firma de peste hotare; cel mai probabil, mult trambitata colaborare dintre LPF si o companie olandeza nu reprezinta altceva decat o amagire a alegatorilor in vederea scrutinului din 14 noiembrie.
Nu este pentru prima data cand „RCS&RDS” si „Romtelecom-Dolce” fac o astfel de alianta; la fel au stat lucrurile si inainte de licitatia pentru drepturile tv ale Ligii Campionilor, cand conducerile celor doua trusturi s-au inteles sa nu supraliciteze una peste alta pentru a nu face jocul ofertantului.

Dragomir: „Gino a falimentat FC National!”

Gino Iorgulescu are sansa a doua la alegerile de luna viitoare

Presedintele LPF si-a amenintat contracandidatul cu dezvaluiri „incendiare” daca-l va mai provoca pe viitor. Si, ca sa-i demonstreze lui Gino Iorgulescu faptul ca vorbeste serios, Dumitru Dragomir a pornit un prim atac: „Unde e Progresul? Eu l-am falimentat? Au avut un stadion frumos langa Liga, iar acum, cand il vad, ma apuca raul. El este reprezentatul Nationalului care nu exista, el a falimentat FC National. Gino a spus ca va face centre de copii si juniori? De unde are bani sa le faca? Gino vrea sa ma bata pe mine? El nu stie o gramada de lucruri. Sa nu ma provoace, sa nu ma faca, ca daca ma apuc sa vorbesc despre el… Va lua un vot sau maximum doua. Atentie, daca Iorgulescu va iesi presedinte, zece cluburi vor da faliment”.

„Iepurele” Horoba

Intrarea lui Gino Iorgulescu in cursa electorala a agitat apele prin Liga 1. Dinspre Cluj, doctorul Iuliu Muresan s-a grabit sa-l anunte candidat la LPF si pe Ioan Horoba, seful echipei Gaz Metan Medias. Prieten bun cu Dumitru Dragomir, pe care, de altfel, l-a si propus pentru inca un mandat, Horoba ar urma sa joace rolul iepurelui la alegerile de luna viitoare. Ramane de vazut, totusi, daca fostul „ucenic” al lui Jean Padureanu va accepta sa se implice in batalia dintre si Iorgulescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger