AcasăSPORTEx-stelistul Thereau, urmasul lui Mutu la Fiorentina

Ex-stelistul Thereau, urmasul lui Mutu la Fiorentina

Thereau trece drept fotbalistul ideal pentru revitalizarea Fiorentinei

Achizitionat in vara lui 2010 de Chievo de la Charleroi, Cyril Thereau s-a dezlantuit in acest sezon, el fiind implicat in toate cele sapte goluri reusite de gruparea de pe „Marc Antonio Bentegodi” in Serie A.

Ultima isprava a fostului atacant al Stelei, golul senzational marcat duminica, impotriva Fiorentinei, scor 1-1, i-a adus si cea mai multa faima. Vincenzo Montella, antrenorul toscanilor, a ramas impresionat de calitatile aratate de francez si a anuntat ca este dispus la orice sacrificiu pentru a-l avea pe Thereau in echipa inca din aceasta iarna. Fiorentina pune la bataie 5 milioane de euro pentru a-l achizitiona pe Thereau, iar antrenorul italian este gata sa-l deposedeze de tricoul cu numarul 10 pe actualul purtator, Alberto Aquilani.

Mutu i-a dus pe "violeti" in cupele europeneThereau trece drept fotbalistul ideal pentru revitalizarea Fiorentinei

In respectivul tricou, Adrian Mutu a scris istorie pe „Artemio Franchi”, reusind 70 de goluri in cei cinci ani petrecuti la Fiorentina. Doar conducerea lui Chievo sta in calea fericirii lui Thereau, Eugenio Corini, antrenorul „magarusilor zburatori”, preferand sa obtina jucatori in schimbul fostului stelist si nu bani.

author avatar
Cristi Ionita
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger