AcasăSPORTEx-stelistul Thereau, urmasul lui Cavani la Napoli

Ex-stelistul Thereau, urmasul lui Cavani la Napoli

Thereau, deja un idol pe "Bentegodi"

Cedat de Steaua pentru 3 milioane de euro, in 2007, atacantul francez si-a marit de aproape cinci ori cota. Cyril Thereau  este aproape de a semna contractul vietii, Chievo Verona evaluandu-l la 15 milioane de euro.

Thereau, deja un idol pe "Bentegodi"

Achizitionat de Chievo in august 2010, Cyril Thereau a devenit unul dintre jucatorii de baza ai echipei antrenate de Eugenio Corini, atacantul francez marcand 15 goluri pentru gruparea veroneza in ultimele doua stagiunii.

Cavani este dorit de Chelsea si Manchester City

Evolutiile sale l-au transformat intr-o tinta de prima mana pentru formatiile cu pretentii din Serie A,  fostul stelist avand, se pare, un precontract semnat cu SSC Napoli. Conform presei italiene, Thereau are mari sanse sa devina cel mai scump produs de export al lui Chievo, asta in cazul in care acordul cu trupa lui Walter Mazzarri se finalizeaza. Fotbalistul francez de 29 de ani are posibilitatea sa fie transferat langa Vezuviu pana la sfarsitul lui august 2013, contra sumei de 15 milioane de euro, cu conditia ca napoletanii sa se desparta intre timp de atacantul-vedeta uruguayan Edison Cavani, fotbalist curtat de marile forte ale Europei.

author avatar
Cristi Ionita
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger