AcasăSPORTEuro cu meciuri amanate sau fara spectatori!

Euro cu meciuri amanate sau fara spectatori!

A fost haos pe Stade de France dupa amicalul Franta - Germania

Organizatoare a turneului final din Franta, UEFA anunta ca are pregatit un plan de urgenta anti-terorista pentru Campionatul European.

A fost haos pe Stade de France dupa amicalul Franta - Germania

Masurile luate de forul de la Nyon vin ca urmare a atacurilor teroriste din noiembrie 2015, de la Paris, atentate care au inclus incercari de a detona explozibil pe Stade de France in timpul meciului amical Franta – Germania. „In cazul in care exista o problema de securitate la Euro, meciul se va juca fara fani in tribune”, a declarat directorul turneului, Martin Kallen. O alta optiune luata in calcul este schimbarea locului de desfasurare a partidelor, dupa cum completeaza Kallen: „Totodata, este posibil ca jocurile sa fie amanate sau sa se dispute mai tarziu. Dar, deocamdata nu exista semne ale unei amenintari teroriste”.
Desfasurat pe „Stade de France”, meciul amical Franta – Germania a fost una dintre tintele atacurilor teroriste din 13 noiembrie. Atentatori au reusit sa detoneze explozibili in apropierea arenei, exploziile fiind auzite de spectatorii din interiorul stadionului. Intalnirea a continuat, dar la finalul ei, cand toata lumea stia ce se intampla in Paris (atacurile teroriste au provocat 130 de decese!), multi fani au intrat pe teren. Mai mult, ambele echipe nationale au ramas la stadion peste noapte.
Meciul de deschidere al Campionatului European este Franta – Romania, programat pe 10 iunie, la Paris.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
52 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger