Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Euro 2020 e rezolvat: vom avea fan-zone-uri. De stadioane nu suntem siguri

Euro 2020 e rezolvat: vom avea fan-zone-uri. De stadioane nu suntem siguri

Autor:

Lucrarile la cele trei stadioane noi propuse pentru turneul final al Euro 2020 inca n-au demarat, de ce se strica gazonul pe Arena Nationala e o dilema demna de Dosarele X, infrastructura pentru o organizarea unei asemenea competitii nici macar pe hartie n-a fost schitata, dar, cu toate astea, optimismul e la cote ridicate in randul autoritatilor. Ba, mai mult, grija Primariei Capitalei este, mai nou, asigurarea fan-zone-urilor pentru suporterii ce vor lua cu asalt (se spera) Bucurestii peste doi ani.

 

euro 2020 bucuresti Euro 2020 e rezolvat: vom avea fan zone uri. De stadioane nu suntem siguriFara metrou pana la Aeroportul Henri Coanda (una dintre promisiunile asumate de Romania la semnarea contractului cu UEFA!), fara o linie ferata moderna si extinsa spre principalul terminal aerian al tarii, dar cu ochii dupa corturi, ecrane gigant, pub-uri si alte asemenea locuri de petrecere a timpului liber. Doar romanul e parintele vorbei „tara arde si baba se piaptana”.

Pe bucatica sa, Primaria Municipiului Bucuresti cauta sa-si respecte partea de intelegere din poveste, drept pentru care cauta sa preia in administrare Parcul National care se afla in jurul fostului stadion „23 August”; la fel, ochii PMB s-au atintit si spre Teatrul de Vara „Mihai Eminescu”. In ambele locatii, municipalitatea intentioneaza sa amenajeze spatii de vizionare a meciurilor de la Euro 2020.

Macar in cazul teatrului, „transferu” ar reprezenta un lucru benefic, caci vorbim despre singurul teatru de vara functional din Bucuresti, dar care a ajuns intr-o stare deplorabila. Cimentul de sub scaune este macinat, gradina s-a imbacsit sub greutatea gunoaielor si este acoperita de buruieni, piscina este doar o amintire a unui apus decor, air casa maramureseana autentica adusa aici cu mai bine de un deceniu in urma se descompune pe zi ce trece. In vederea Euro 2020, Teatrul de Vara „Mihai Eminescu” trebuie adus la standarde ireprosabile de functionare, ceea ce ar putea insemna practic salvarea acestui loc.


2 comentarii to Euro 2020 e rezolvat: vom avea fan-zone-uri. De stadioane nu suntem siguri

  1. mesterul Manole

    Ce sa faca, am intalnit bucureșteni care se plâng de circulatia grea din București sau infernul de după ploi. Sa faci asemenea infrastructuri sa poti aduce Euro inseamma aeroporturi marite stadioane strazi largi parcări locuri libere Sa ne imaginam un meci Anglia Rusia in care te pomenesti pe strazi cu 200.000 de fani. Bagi cu bilet pe Arena restul? Era bine daca pastrati pe Oprescu a echipat spital, a facut pasaj a facut 2 poduri moderne a facut singurul stadion din tara adevărat. Pacat. Nu recunoaștem valoarea.

  2. mesterul Manole

    Pandele nu poate face o centura. Ce gandeste ziua se surpa inconstient noaptea. Daca nu-iplace centura sa faca altceva.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!