AcasăSPORTEuro 2016: Romania va juca in meciul inaugural contra Frantei. Afla cu...

Euro 2016: Romania va juca in meciul inaugural contra Frantei. Afla cu cine au picat „tricolorii” si cum arata celelalte grupe

Reprezentativa de fotbal a Romaniei va deschide balul Campionatului European de fotbal, care va avea loc anul viitor, chiar impotriva selectionatei Frantei, gazda competitiei.

 

Sortii au decis ca echipa antrenata de Anghel Iordanescu sa nimereasca in Grupa A, alaturi de Franta, Elvetia si Albania. „Sa întalnesti Franta in meciul de deschidere, meci la care toata suflarea europeana va avea privirea atintita, este ceva extraordinar”, a declarat internationalul roman Claudiu Keseru. Selectionerul Anghel Iordanescu, prezent la tragerea la sorti, este de parere ca nici Albania, si cu atat mai putin Elvetia, nu sunt adversare comode, chit ca albanezii sunt debutanti la un turneu final. Asadar, Romania va debuta la Europeanul din 2016 impotriva Frantei, pe 10 iunie, confruntare care va fi gazduita de arena „Stade de France”. La cinci zile distanta, tricolorii vor infrunta Elvetia, pe „Parc des Princes”, stadionul gruparii PSG. In fine, in ultimul meci din faza grupelor, Romania va juca pe 19 iunie la Lyon, pe „Stade des Lumiers”, contra Albaniei.

Componenta grupelor Campionatului European editia Franta 2016:

Grupa A: Franta, Elvetia, Romania, Albania
Grupa B: Anglia, Rusia, Tara Galilor, Slovacia
Grupa C: Germania, Ucraina, Polonia, Irlanda de Nord
Grupa D: Spania, Cehia, Turcia, Croatia
Grupa E: Belgia, Italia, Irlanda, Suedia
Grupa F: Portugalia, Islanda, Austria, Ungaria

 

author avatar
Mihai Koblenko
491 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger