AcasăSPORTEURO 2016 incepe cu meciul Franta-Romania. Fanii numara orele pana la fluierul...

EURO 2016 incepe cu meciul Franta-Romania. Fanii numara orele pana la fluierul de start!

Imagini de la antrenamentul de joi seara, de pe Stade de France (Sursa foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial)

Mai sunt doar cateva ore pana cand va incepe meciul Franta-Romania, cea dintai infruntare de la EURO 2016 si un prim test pentru tricolori, care intalnesc o formatie puternica, ambitioasa si, foarte important, care se bucura de sustinerea din tribune a unui numar mare de fani, avand in vedere ca e tara gazda a turneului final.

Imagini de la antrenamentul de joi seara, de pe Stade de France (Sursa foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial)

In rastimpul ramas pana cand arbitrul maghiar Viktor Kassai va fluiera inceputul partidei contra detinatoarei titlului european, suporterii romani se pregatesc cum pot ei mai bine sa ii sustina pe tricolori. O parte dintre ei sunt in Franta. Altii au ramas in tara si vor urmari meciul fie acasa, alaturi de familie, fie la terase, cu amicii. Un lucru e, insa, comun in aceasta poveste: microbisti sau nu neaparat, vineri seara toata suflarea autohtona ii incurajeaza pe elevii lui Anghel Iordanescu!

Ar mai fi de spus faptul ca suporterii romani si francezi care se afla la Paris, dar nu au bilet pentru a vedea infruntarea de pe celebrul Stade de France, pot urmari meciul din aceasta seara, care va incepe la ora 22, ora Romaniei, pe un ecran urias, amplasat in apropierea unui alt punct de reper faimos al capitalei Frantei, respectiv Tour Eiffel.

Fara sa facem pronosticuri, cum au facut, de exemplu, atat premierul francez, cat si simpaticul cantaret Robbie Williams, ambii alegand – sin cate s-a vazut din imaginile prezentate de televiziuni- sa ii sustina pe „Cocosii Galici”, le uram si noi multa bafta tricolorilor si un scor cat mai bun in meciul de debut al EURO 2016, infruntare care va ramane, cu siguranta, in istoria sportului cu balonul rotund!

Incheiem prin a va reaminti faptul ca meciul Franta-Romania va fi difuzat de ProTV.

Sursa foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

author avatar
Cristina Stefan
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger