AcasăSPORTEste exclus: Chivu nu revine la echipa nationala!

Este exclus: Chivu nu revine la echipa nationala!

Fundasul Cristi Chivu a declarat ca actuala generatie de la echipa nationala merita sa participe la turneul final al Cupei Mondiale, el neavand ce cauta alaturi de „tricolori”.

Chivu a fost capitanul nationalei pana la retragerea din echipa

„Sper sa trecem barajul, deoarece eu cred ca, in amaraciunea si in saracia noastra, meritam sa participam la un turneu final. Generatia asta merita sa fie la un Campionat Mondial. Eu sunt in ghips, mai, oameni buni, nici daca as vrea, nu as putea sa joc la baraj! Nu se pune problema revenirii mele la lot. Aceasta performanta a fost atinsa de acesti jucatori si doar ei merita sa evolueze la baraj. O sa ramana cel mai mare regret al meu faptul ca nu am jucat la un «mondial», dar m-am gandit si la asta cand am luat decizia de a renunta la echipa nationala. Nu pot sa apar eu acum, ca o floricica de primavara, si sa profit de munca baietilor”, a declarat Chivu, retras din nationala in mai 2011.

Pe de alta parte, fundasul Interului crede ca selectionerul Victor Piturca nu va apela nici la Adrian Mutu pentru meciurile de la baraj: „In primul rand, nu sunt antrenor; in al doilea rand, nu stiu care a fost conflictul dintre cei doi, dar cert este ca selectionerul si-a motivat concret nechemarea lui Mutu. Si cred ca nu va fi convocat nici pentru baraj, deoarece riscurile ar fi foarte mari pentru Piturca”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger