AcasăSPORTEspanyol - Real Madrid 1-1. FC Barcelona, matematic campioana! (FOTO/VIDEO)

Espanyol – Real Madrid 1-1. FC Barcelona, matematic campioana! (FOTO/VIDEO)

Remiza inregistrata de Real Madrid, sambata noapte, pe „Cornellá-El Prat” (terenul lui Espanyol Barcelona), a decis titlul stagiunii 2012-2013 în Primera Division. In urma acestui rezultat, FC Barcelona a devenit noua campioana a Spaniei.


Espanyol – Real Madrid s-a terminat 1-1, goluri marcate de Stuani (22), respectiv Higuain (58). Formatia lui Mourinho mai are de jucat doar doua meciuri (cu Real Sociedad si Osasuna), iar diferenta fata de FC Barcelona este de 10 puncte. Catalanii vor infrunta duminica seara pe Atletico Madrid, intr-un duel in care rezultatul nu mai conteaza pentru gruparea de pe „Camp Nou”, luni fiind programata festivitatea de premiere.


Pentru Real Madrid urmeaza finala Cupei Spaniei, cu Atletico Madrid, partida programata pe 17 mai, meci in care „galacticii” nu vor conta pe fundasul de banda dreapta Varane, accidentat grav sambata seara la Barcelona.

De altfel, pentru a avea la dispozitie cei mai buni jucatori in finala,  Jose Mourinho a aliniat in confruntarea cu Espanyol un „11” de „primavara”, cu Nacho si Morata printre titulari, vedetele Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso si Benzema intrand ulterior pe teren. In schimb, Sergio Ramos, Khedira si Ozil n-au fost trecuti nici macar pe foaie.

[youtube]lNRkQnK_AKw[/youtube]

author avatar
Mihai Koblenko
497 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger