AcasăSPORTEroul Stelei la Bistrita nu este pe placul lui Reghe

Eroul Stelei la Bistrita nu este pe placul lui Reghe

Cojocaru a impresionat in meciul de la Bistrita

Valentin Cojocaru a tinut ferecata poarta stelista in deplasarea de la Bistrita, insa din sezonul viitor tot a patra varianta pe post va fi, deoarece antrenorul Laurentiu Reghecampf a insistat pentru transferul lui Florin Nita, fostul sau elev de la Concordia Chiajna.

Cojocaru a impresionat in meciul de la Bistrita

Dintre toate rezervele trimise de Reghecampf pe teren cu Gloria, doar Valentin Cojocaru a impresionat cu adevarat. Interventiile spectaculoase si degajarile sigure au aratat de ce Sorin Cartu l-a promovat la echipa mare inca din 2011, pe cand Cojocaru avea numai 15 ani, intr-un amical Steaua – Dacia Chisinau. „Gulliver” (are 195 cm si 46 la picior) a inceput fotbalul la juniorii rivalei Dinamo, unde a fost dus de tatal sau, Ispas Cojocaru, ex-arbitru de primul esalon.

Chiar daca marti a fost omul meciului, Valentin Cojocaru are sanse minime sa mai prinda vreo partida ca titular in sezonul viitor. Asta pentru ca la Steaua va veni Florin Nita, preferatul antrenorului Laurentiu Reghecampf (si jucatorul Anei Maria Prodan!), portar cu care tehnicianul a mai lucrat si la Concordia Chiajna. Primii trei portari ai Stelei vor fi, in ordine, Ciprian Tatarusanu, Razvan Stanca si Florin Nita.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger