AcasăSPORTErnesto Valverde vine pe Camp Nou

Ernesto Valverde vine pe Camp Nou

Actualul technician de la Athletic Bilbao il va inlocui pe Luis Enrique == NETHERLANDS OUT == (Photo credit should read Koen van Weel/AFP/Getty Images)

Clubul FC Barcelona a ajuns, in final, la o intelegere cu actualul tehnician al echipei Athletic Bilbao, pentru a-l inlocui pe Luis Enrique de la conducerea gruparii catalane.

Actualul technician de la Athletic Bilbao il va inlocui pe Luis Enrique

Anuntul oficial, spune Mundo Deportivo, se va face pe 29 mai dupa finala Cupei Spaniei pe care Barcelona o va disputa in fata celor de la Alaves. Contractul cu Valverde va dura trei ani, iar noul antrenor va fi insotit la formatia de pe Camp Nou de Jon Aspiazu si Jose Antonio Pozanco, secundul respectiv preparatorul fizic cu care a lucrat si la Atheltic Bilbao. Valverde, care avut oferte de la Sevilla, Valencia dar si din Premier League, dar se pare ca le-a refuzat, va debuta in mod normal pe banca Barcelonei pe 22 iulie, la New Jersey, intr-o partida cu Juventus de la International Champions Cup, mai precizeaza ziarul spaniol. In varsta de 53 de ani, Ernesto Valverde a jucat timp de doua sezoane la Barcelona, intre 1988 si 1990, iar in 2013 a ajuns la Athletic Bilbao. Din postura de technician al bascilor a pierdut Cupa Spaniei, dupa finala din 2015 cu Barcelona, insa a castigat Supercupa.

Fostul presedinte al Barcelonei, arestat pentru spalare de bani

Sandro Rosell a fentat fiscul cu 15 milioane de euro

Sandro Rosell a fost arestat de politia spaniola, fiind acuzat ca ar fi condus o retea de spalare de bani, alaturi de sotia sa: aproximativ 15 milioane de euro,  proveniti din drepturi de televizare ale selectionatei de fotbal a Braziliei, prin intermediul societatii Ailanto Marketing. Anchetatorii au ajuns la Rosell pornind de la o mai veche investigatie asupra FIFA facuta de FBI. Judecatorul care instrumenteaza cauza a dispus blocarea a zece milioane de euro din conturile sotilor Rosell si punerea unui sechestru pe imobile apartinand acestora, in valoare de 25 de milioane de euro. Sandro Rosell a fost presedinte la FC Barcelona in perioada 2010/2014 si a demisionat dupa deschiderea unei anchete privind transferul lui Neymar.

author avatar
Bogdan Borcea
70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger