AcasăSPORTEnglezul Froch risca un razboi cu IBF doar ca sa se bata...

Englezul Froch risca un razboi cu IBF doar ca sa se bata cu Bute!

Eddie Hearn, managerul lui Carl Froch, este categoric atunci cand vine vorba despre acordarea revansei pugilistului roman: englezii isi respecta intotdeauna cuvantul dat!

Carl Froch si Lucian Bute inaintea meciului direct

Intr-un interviu acordat presei canadiene, Eddie Hearn a insistat asupra revansei cu Lucian Bute, dorind, astfel, sa ii linisteasca pe membrii staff-ului de la Interbox.

Meciul cu Froch a lasat urme pe fata lui Bute

„Cum sa nu venim la Montreal? Respectam ce scrie in contractul dintre cele doua parti, nici nu ne gandim la alta varianta! Daca IBF nu ne va da o derogare in acest sens, atunci Froch va renunta la centura cu diamante si tot va veni in Canada sa se bata cu Bute, asta sa fie clar! Singura conditie care trebuie indeplinita este ca Lucian sa castige lupta cu Gracev, de sambata”, a declarat Hearn. In luna mai, la Nottingham, Lucian Bute a pierdut centura cu diamante a versiunii IBF in fata lui Carl Froch, iar revansa din martie 2013 se vrea, evident, tot cu acest titlu pus in joc. Problema o reprezinta insistenta cu care reprezentantii IBF il promoveaza pe Adonis Stevenson, impus challenger obligatoriu lui Carl Froch. Ca sa urce in ring impotriva lui Bute si cu centura de diamante pe masa, pugilistul englez ar trebui sa primeasca o dispensa din partea IBF.

Lucian a semnat un contract pe trei meciuri cu Interbox

Interbox il sustine in continuare pe Lucian

Staff-ul canadian nu doreste sa intrerupa colaborarea avuta cu Lucian Bute. Jean Bedard, presedintele Interbox, considera ca galateanul are toate calitatile pentru a redeveni campion mondial. Astfel, clubul canadian i-a oferit romanului un contract pe trei meciuri, valabil pana la sfarsitul lui 2013. In ultimii trei ani, cele doua parti semnau cate un contract inaintea fiecarei partide disputate, insa acum Interbox a dorit sa-si manifeste sustinerea fata de Bute printr-un acord de lunga durata. „Bute este un perfectionist care vrea sa-si pregateasca meciurile in cele mai mici detalii, iar noi trebuie sa ne asiguram ca are la dispozitie tot ce ii trebuie pentru a redeveni campion mondial” a declarat Bedard. Omul de afaceri canadian a precizat ca boxerul are o atitudine pozitiva inaintea meciului cu Denis Grachev de sambata, de la Montreal, si ca Lucian e pregatit sa demonstreze ca esecul suferit in fata lui Carl Froch a fost un simplu accident.

Laurentiu Teodorescu / Cristi Ionita

author avatar
National
590 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger