AcasăSPORTEnglezii rad de Steaua: "O echipa slaba"

Englezii rad de Steaua: „O echipa slaba”

Daily Mail a taxat prestatia lamentabila a Stelei

Dupa ce a incasat sapte goluri in doua partide, presa engleza se intreaba ce cauta echipa lui Laurentiu Reghecampf in Liga Campionilor.

Daily Mail a taxat prestatia lamentabila a Stelei

Modul in care Steaua a fost ridiculizata de Chelsea in meciul de marti seara, de pe Arena Nationala, n-a scapat netaxat de presa britanica. Ieri, cotidianul „Daily Mail” a notat ca formatia pregatita de Reghecampf nu mai poate emite pretentii la calificarea in faza urmatoare a competitiei. „Steaua a fost foarte slaba cu Chelsea si grupa E s-ar putea transforma intr-o cursa in trei pentru primavara Ligii Campionilor. Totul depinde de urmatoarele doua meciuri, crede Mourinho. Dar la Bucuresti echipa sa a aratat echilibru pentru prima data de cand portughezul s-a intors, avand forta, viteza si atacuri ravasitoare”, a punctat „Daily Mail”.

„Daily Mirror” scrie ca victoria obtinuta de Chelsea este convingatoare: „Floare la ureche pentru Chelsea, care nu a parut sa fie nicio clipa in pericol in Romania. Echipa lui Jose Mourinho a obtinut o victorie confortabila, care reface putin din moralul pierdut dupa infrangerea din prima etapa, cu Basel”.

„The Independent” a preferat „muzica”: „Performanta de vituoz a lui Mata a ridicat ceata, iar Chelsea a atins notele inalte. Jose Mourinho nu a avut prea multe motive ca sa zambeasca, in ultima perioada, dar prestatia spaniolului in Romania cu siguranta i-a imbunatatit starea”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger