AcasăSPORTEnglezii au inventat o noua metoda de a bate lovituri libere. S-a...

Englezii au inventat o noua metoda de a bate lovituri libere. S-a intamplat in „Premier League”. Rezultatele sunt DEVASTATOARE! (VIDEO)

Asmir Begovic, portarul lui Stoke City

Meciul de fotbal din etapa 29 a Premier League, dintre Newcastle United si Stoke City, disputat in urma cu cateva zile pe arena „St.James’ Park”, a fost decis prin golul lui Cissé din minutul 90+2, „cotofenele” impunandu-se cu 2-1.

Asmir Begovic, portarul lui Stoke City

Insa, putini si-au dat seama de faptul ca, la afurisita de lovitura libera din prelungirile partidei, acordata in favoarea lui Newcastle United de catre arbitrul Andre Marriner, portarul oaspetilor, bosniacul Asmir Begovic a fost „maimutarit” in fel si chip de un adversar.

Imaginile au demonstrat ca fundasul gazdelor, Steven Taylor, l-a sicanat intr-un mod rar intalnit pe un teren de fotbal pe goalkeeper-ul lui Stoke, asfel incat, la executia lui Cissé, portarul formatiei vizitatoare n-a mai avut forta sa reactioneze, deznodamantul fiind crud pentru Stoke City, care a pierdut meciul de pe „St.James’ Park” cu 1-2.

Vezi mai jos inregistrarea momentului in care Taylor il „distruge” psihic pe goalkeeper-ul lui Stoke, imagini filmate un un fan al lui Newcastle prezent in peluza.

author avatar
Flavius Dobrescu
451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger