AcasăRecomandariEmotii pentru Popescu: afla daca are voie sa conduca FRF!

Emotii pentru Popescu: afla daca are voie sa conduca FRF!

Dupa zeci de termene si decizii anulate in ultimul moment, cei sapte inculpati ramasi in „Dosarul transferurilor” (MM Stoica a fost salvat de prescrierea faptei) asteapta astazi verdictul definitive si irevocabil al Curtii de Apel Bucuresti.

Lui Gica Popescu nu-i vine sa creada ca poate fi scos din cursa pentru presedintia FRF

Chiar daca aceeasi instanta l-a condamnat anul trecut la inchisoare cu suspendare (hotarare contestata la ICCJ si ulterior intoarsa de magistratii de acolo), Gica Popescu tremura pentru verdictul de astazi. Motivul il reprezinta alegerile la presedintia Federatiei Romane de Fotbal si imposibilitatea depunerii candidaturii in eventualitatea in care judecatorii pastreaza decizia din 2013; adica trei ani cu suspendare si o pedeapsa complementara, care-i interzice sa ocupe o functie in cadrul unui club sau al vreunui organism de fotbal vreme de trei ani! Conform noului Cod Penal, sentinta se va pune imediat in aplicare, ceea ce ar echivala cu excluderea „Baciului” din cursa pentru sefia Federatiei!

Observatori din partea UEFA. Si a DNA-ului!

Contracandidatii lui Gica Popescu pun presiune pe votantii la alegerile din 5 martie. Vasile Avram, fostul sef al CCA, a solicitat UEFA sa trimita la Bucuresti observatori care sa supravegheze scrutinul de peste doua luni. Cea mai interesanta cerere a venit, insa, din partea lui Gheorghe Chivorchian, care vrea ca organele statului (DNA?!) sa aiba reprezentanti la „Casa Fotbalului” in ziua alegerilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger