AcasăSPORTEmotii pentru fanii Simonei. Nu se stie sigur daca va putea juca...

Emotii pentru fanii Simonei. Nu se stie sigur daca va putea juca la Roland Garros

Simona Halep lasa privirea in pamant atunci cand vorbeste Ion Tiriac

Accidentarea suferita in primul set al finalei de la Roma, care a cantarit greu in privinta soartei partidei pierdute de Halep in fata ucrainencei Elina Svitolina, pare a fi mai serioasa decat se credea la prima vedere.

Aceasta varianta se contureaza pe fondul mesajului transmis de romanca clasata pe locul 4 WTA, pe o retea de socializare, randuri care insotesc mai multe fotografii cu Simona – aflata deja la Paris – parcurgand unele proceduri medicale necesare refacerii ligamentului. Eforturile sunt contra cronometru, avand in vedere ca al doilea Mare Slem al anului, Roland Garros, bate la usa.

„RMN-ul arata un ligament rupt, dupa cazatura de la Roma. Tin pumnii stransi pentru RG ( Roland Garros-n.r) si voi face tot ce se poate sa fiu gata de joc. Doctorii spun ca sansele sunt 50-50 la acest moment, dar se vad imbunatatiri de duminica pana acum”, le-a transmis Simona admiratorilor ei, via Instagram.

Ramane, asadar, de vazut daca pana la momentul in care ar trebui sa intre pe teren, Halep va fi recuperata 100% la nivelul piciorului drept.

sursa foto: Facebook/captura Instagram

author avatar
Cristina Stefan
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger