AcasăSPORTEl este romanul care i-a innebunit pe fanii K1. Benny Adegbuyi, nominalizat...

El este romanul care i-a innebunit pe fanii K1. Benny Adegbuyi, nominalizat la doua premii Glory Series!

Luptatorul roman Benny Adegbuyi se bate pentru castigarea a doua premii puse in joc de reprezentantii Glory Series, unul dintre cele mai cunoscute circuite de K1 din lume.

Benny Adegbuyi a debutat in Glory Series anul trecut, iar acum a fost nominalizat pentru „Cel mai bun debut” si pentru „Luptatorul cu cele mai mari sanse sa devina campion mondial”.

La prima categorie, Benny Adegbuyi se bate cu Josh Jauncey, reprezentantul Canadei la categoria usoara, si cu sud-africanul Zack Mwekassa. La a doua categorie, adversarii lui Benny sunt doi canadieni, respectiv acelasi Josh Jauncey, dar si Gabriel Varga.

Adegbuyi a debutat in Glory Series in martie, la Zagreb, si a facut senzatie pana acum, obtinand doua victorii prin knock-out si una la decizie in meciul de stabilire a challengerului la titlul mondial.

Ucraineanul Dmytro Bezus si britanicul Daniel Sam nu au rezistat sase minute in fata lui Benny. In noiembrie, la Oklahoma, romanul l-a invins pe egipteanul Hesdy Gerges pentru a deveni challenger obligatoriu la titlul mondial.

Pe 6 februarie, olandezul Rico Verhoeven, actualul detinator al centurii de campion mondial, il va infrunta pe Errol Zimmerman, din Curacao. Invingatorul este obligat sa dea piept cu Benny Adegbuyi intr-o gala ulterioara.

author avatar
Cristi Ionita
437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger