AcasăSPORTEl este omul care va aduce titlul Barcelonei!

El este omul care va aduce titlul Barcelonei!

Guaita le-a luat fata “galacticilor” cu evolutia sa de pe “Bernabeu”

Lupta pentru titlul in Primera Division a devenit din ce in ce mai complicata, asta dupa ce Real Madrid a facut doar egal pe „Bernabeu”, duminica seara, 0-0 cu Valencia, in etapa a 31-a.

Guaita le-a luat fata “galacticilor” cu evolutia sa de pe “Bernabeu”

Cel mai bun jucator de pe teren a fost Vicente Guaita, portarul de 25 de ani al Valenciei, care a facut adevarate minuni la suturile lui Benzema sau Cristiano Ronaldo. Nascut la periferia Valenciei, Guaita si-a legat numele exclusiv de gruparea de pe “Mestalla”, dar a stat mai mereu in umbra unor Cesar Sanchez, Miguel Moya, Hildebrand sau Renan. In sezonul 2009-2010, Vicente a fost imprumutat la Huelva, unde a incasat numai 21 de goluri in 30 de aparitii.

L-a scos din sarite pe Ferguson!

Revenit pe “Mestalla”, el a profitat de accidentarile lui Cesar si Moya si, pe 7 decembrie, a intrat titular impotriva lui Manchester United, pe “Old Trafford”, in grupele UEFA Champions League. Interventiile formidabile ale goalkeeperului spaniol l-au innebunit pe Sir Alex Ferguson si au facut ca meciul sa se termine la egalitate, 1-1. In aprilie anul trecut, Paco Guaita, tatal lui Vicente, a incetat din viata la numai 46 de ani, din cauza unui atac de acord, iar de atunci goalkeeperul dedica fiecare succes memoriei parintelui sau.

Pe 22 aprilie, „El Clasico”

Evolutia sa de pe “Bernabeu”, de duminica seara, a dinamitat si mai mult situatia din Primera Division. Real mai are doar patru puncte avans in fata Barcelonei, cu sapte etape inainte de final, iar trupa lui Mourinho are un meci foarte greu maine, cu Atletico Madrid in deplasare. Mai mult, pe 22 aprilie este programat “El Clasico”, pe Camp Nou.

author avatar
Cristi Ionita
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger