AcasăSPORTEl este fotbalistul care a primit o oferta de nerefuzat de la...

El este fotbalistul care a primit o oferta de nerefuzat de la Anamaria Prodan: „Vino sa dormi la mine!”

Sexy-impresara Anamaria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Steaua Bucuresti, face orice pentru a obtine semnatura unui fotbalist pe care si-l doreste.

Altfel nu ne explicam modul extrem de interesant in care l-a abordat pe Mihai Roman, atacantul formatiei Sageata Navodari, dar jucator care apartine de Petrolul Ploiesti.

La 22 de ani, Roman este vazut o mare speranta a fotbalului romanesc, desi a marcat doar 6 goluri in 49 de meciuri jucate pana acum in Liga I. Iar Laurentiu Reghecampf isi pune mari sperante in fotbalist, vazandu-l drept un jucator tocmai bun pentru viitorul Stelei.

Roman a debutat in Liga I la Universitatea Craiova (sursa foto: fanatik.ro)

Zis si facut, Anamaria Prodan a iesit la atac. Cum Roman se apropie de finalul contractului cu Petrolul si poate semna cu orice echipa din postura de jucator liber de contract, sexy-impresara l-a convocat la o … discutie de principiu intr-un centru comercial, conform spynews.ro.

Iar Anamaria Prodan i-a facut o oferta greu de refuzat. „Vino sa dormi la mine pana iti gasesti o locuinta permanenta” a fost atacul frontal al sexy-impresarei.
Inca nu s-a oficializat mutarea lui Roman la Steaua, dar ar fi interesant de vazut cum arata viata in caminul conjugal al antrenorului campioanei in cazul in care acolo se muta si tanarul atacant oltean.

author avatar
Cristi Ionita
729 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger