AcasăSPORTEl e rugbystul care a salvat viata unui tanar batut la un...

El e rugbystul care a salvat viata unui tanar batut la un festival din Maramures!

Rugbystul-salvator Ionut Botezatu (sursa foto: frr.ro)

Un barbat poate spune ca ii datoreaza viata unui sportiv pasionat de sportul cu balonul oval. Acesta din urma nu a stat pe ganduri si a intervenit in ajutorul lui, cand a vazut ca victima e intr-o situatie de viata si de moarte.

Ionut Botezatu are toate motivele sa fie mandr: a salvat viata unui om! (sursa foto: frr.ro)

Si daca pana acum se stia doar ca un jucator de rugby legitimat la Baia Mare a intervenit salvator in sprijinul unui tanar cazut victima unei agresiuni, la un festival desfasurat in ultima zi a saptamanii la Sighetu Marmatiei, in Maramures, luni s-a aflat si numele sportivului-erou, confirmarea venind chiar din partea Federatiei de profil.

Este vorba despre Ionut Botezatu, un international legitimat in prezent la CSM Stiinta Baia Mare, si care se afla, asemeni altor persoane, la manifestarea publica desfasurata duminica, si despre care reprezentantii FRR confirma ca a intervenit salvator in ajutorul tanarului care a cazut victima unei contre verbale transformate intr-o bataie in toata regula.

Prezenta de spirit de care a dat dovada sportivul, dar si cateva cunostinte esentiale in materie de prim-ajutor au facut ca povestea sa aiba un final fericit, barbatul fiind readus in simtiri. „Victima si-a inghitit limba, moment in care a actionat Ionut Botezatu. Acesta l-a salvat pe tanar de la moarte”, se mentioneaza pe site-ul Federatiei de Rugby, sportivul intervenind in ajutorul victimei pana la momentul in care tanarul lovit a fost preluat de medicii de la ambulanta, apelati pentru a intervenit de urgenta la locul incidentului.

E important de mentionat si faptul ca, dupa incident, agresorul a ajuns pe mana oamenilor legii, urmand sa raspunda pentru gesturile sale violente.

author avatar
Cristina Stefan
370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger