AcasăSPORTEl Clasico se vinde in Asia

El Clasico se vinde in Asia

Cristiano Ronaldo si Messi mai au un pic si joaca la ora de Liga a doua

Meciul dintre Real Madrid si FC Barcelona, cea mai asteptata confruntare a toameni, s-ar putea disputa pe 27 octombrie, de la ora 12.00 (13.00 la Bucuresti).

Cristiano Ronaldo si Messi mai au un pic si joaca la ora de Liga a doua

Mediapro, societatea care detine drepturile de transmisie a meciurilor din Primera Division, obisnuieste sa programeze cate o partida inclusiv duminica la ora 12.00 (13.00 la Bucuresti). De obicei nu sunt sacrificate meciuri extrem de importante, dar, sezonul acesta, ibericii vor sa dea lovitura pe piata asiatica. In aceste conditii, oficialii Mediapro sustin ca este foarte posibil ca duminica, 27 octombrie, de la ora 12.00 (13.00 la Bucuresti), sa fie transmis chiar El Clasico, marele meci dintre Real Madrid si FC Barcelona. Jaume Roures, presedintele Mediapro, a anuntat pentru presa spaniola, citata de prosport.ro, ca se indeplinesc toate conditiile ca Real – Barcelona sa fie transmis la pranz.

Se spera ca astfel sa se obtina bani seriosi de pe piata asiatica, unde meciul va fi transmis in prime-time, gratie diferentei de fus orar, iar calupul de publicitate va fi mai scump.

author avatar
Cristi Ionita
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger