AcasăSPORTEi sunt nepotii lui Nicolae Badea!

Ei sunt nepotii lui Nicolae Badea!

Presedintele clubului Dinamo si unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania este bunicul gemenilor Carla Maria si Caden Nicolae, in varsta de trei ani si jumatate, copiii fiicei sale, Ioana Badea, stabilita in Statele Unite ale Americii.

Nicolae Badea (foto jos) este mandru de familia fiicei sale Ioana

La 64 de ani, Nicolae Badea se poate considera un om implinit. In Romania, are o frumoasa sotie si trei copii minunati, iar peste Ocean isi duc viata membrii familiei sale din tinerete: fosta consoarta, Liliana Badea (57 de ani), si fiica lor, Ioana (32 de ani).

Nicolae Badea

In urma cu trei ani, aceasta i-a daruit conducatorului de la Dinamo cel mai frumos cadou: doi nepoti, baiat si fata, crestinati cu numele Caden Nicolae si Carla Maria. Conform „wowbiz.ro”, tatal micutilor este Carl Pemberton (38 de ani), un american de culoare pe care Ioana Badea (absolventa a „Pace University”) l-a cunoscut in deceniul trecut. Povestea lor de dragoste a invins toate prejudecatile celor din jur, acum, cei doi locuind impreuna intr-o casa din suburbia New Yorkului.

„Buni” Liliana, mandra de nepotii ei

Liliana Badea, o bunica fericita

Nu departe de fiica sa locuieste Liliana Badea, prima sotie a lui Nicolae Badea (au divortat in 2007) si fata fostului demnitar comunist Ion Dinca. De altfel, doamna Badea este o prezenta constanta in viata nepotilor, de care se declara foarte mandra, fara a risipi niciun moment in a le arata cat de mult ii iubeste. Si Doina Popoviciu (sotia miliardarului Puiu Popoviciu si sora Lilianei Badea) trece des pragul casei pentru a-i vedea pe gemenii Caden Nicolae si Carla Maria.

Crestinati in religia ortodoxa

Nepotii omului de afaceri Nicolae Badea au fost botezati (septembrie 2009) in religia crestina, la biserica ortodoxa „Sfantul Anton”, din Bergenfield, New Jersey. „Wowbiz.ro” a scris ca printre invitatii la botez s-a numarat si Ilinca Bartolomeu, fosta nevasta a lui Adrian Nastase si fiica ex-ministrului de externe comunist Grigore Preoteasa.

Seful lui Dinamo s-a recasatorit cu o avocata

Dupa divortul din urma cu sase ani, Nicolae Badea a ales sa-si refaca viata alaturi de Oana Neacsu, avocat de profesie, o doamna cu 30 de ani mai tanara decat presedintele FC Dinamo. Badea si actuala sa sotie sunt parintii a trei copii: Iordan Nicolae (5 ani), Rares (4 ani) si o fetita in varsta de doi anisori.

[nggallery id=338]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
6.215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger