AcasăSPORTEi l-au ajutat pe Ionut Negoita sa puna mana pe Dinamo! Avocatii...

Ei l-au ajutat pe Ionut Negoita sa puna mana pe Dinamo! Avocatii actionarului au sarit la gatul lui Paszkany!

Ionut Negoita

Ionut Negoita, actualul actionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, a avut nevoie de numai trei saptamani pentru a pune mana pe gruparea din soseaua „Stefan cel Mare”.

Ionut Negoita

Negoita a fost sustinut in demersul sau de reprezentantii casei de avocatura ONV LAW, care au participat la negocierile purtate cu Nicolae Badea si Dragos Savulescu.

Bazil Oglinda, boss-ul ONV LAW, a precizat ca „atat negocierile, cat si finalizarea tranzactiei au reprezentat un demers juridic complex si provocator, dar satisfactia noastra vine mai ales din faptul ca suntem alaturi de domnul Negoita si de echipa sa in proiectul ambitios de relansare a clubului de fotbal Dinamo Bucuresti”.

De altfel, in negocierile purtate cu Nicolae Badea si Dragos Savulescu, Negoita s-a bazat o intreaga armata de avocati din care au mai facut parte Mihai Furtuna, Mihai Voicu sau Alexandru Oana.

Bazil Oglinda, mana dreapta a lui Negoita in negocierile cu Badea si Savulescu

ONV LAW a fost infiintata in 2000 si este specializata in asemenea actiuni, firma avand chiar un departament specific de drept sportiv.

Au sarit la gatul lui Paszkany!

Reprezentantii ONV LAW sunt cunoscuti in lumea fotbalului mai ales dupa un incident petrecut anul trecut. Radu Nemes, avocat al firmei amintite, l-a reprezentant pe portarul portughez Nuno Claro intr-un conflict avut cu gruparea CFR Cluj.

S-a spus la acea vreme ca ardelenii vor sa renunte la Nuno Claro pentru ca acesta s-ar fi combinat cu cativa interlopi din regiune.

Totusi, portarul a solicitat anumite restante financiare, iar cele doua parti au ajuns la proces. Radu Nemes, reprezentantul jucatorului, il acuza pe Arpad Paszkany, patronul CFR-istilor, ca „vrea sa scape de jucatorii nedoriti prin tehnici specifice de intimidare”.

author avatar
Cristi Ionita
1.607 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger