AcasăSPORTEi formeaza cel mai bogat cuplu din sport!

Ei formeaza cel mai bogat cuplu din sport!

Quade Cooper si Stephanie Rice, doi sportivi campioni

Jucatorul nord-irlandez de golf Rory McIlroy a semnat un contract fabulos de sponsorizare cu Nike. Celelebrul firma americana ii va alimenta anual conturile cu 50 de milioane de dolari.

McIlroy si Wozniacki se vor umple de bani in urmatorii ani

Dupa o ascensiune de doi ani in urma careia a reusit sa ajunga pana in varful ierarhiei celor mai buni jucatori de golf din lume, Rory McIlroy isi vede rasplatite eforturile.

Quade Cooper si Stephanie Rice, doi sportivi campioni

Iubitul jucatoarei de tenis Caroline Wozniacki nu va mai fi oaia neagra a cuplului: de acum incolo, el va aduce cei mai multi bani in casa! De unde? Dintr-o singura sursa: McIlroy a semnat un contract de exclusivitate cu firma „Nike”, celebrul producator american de echipament sportiv.

Nord-irlandezul nu mai are voie sa faca reclama la alte produse timp de cinci ani, dar in aceasta perioada va incasa 250 de milioane de dolari, o suma uriasa mai ales in aceste vremuri de criza economico-financiara. Gratie acestui acord, McIlroy – Wozniacki devine cel mai bogat cuplu de sportivi din lume, cu venituri anuale de 82 de milioane de dolari; jucatoarea daneza de tenis castiga si ea 32 de milioane de dolari din contracte de publicitate. Pana nu de mult, titlul neoficial de „cel mai bogat cuplu de sportivi” revenea perechii Maria Sarapova (tenis) – Sasa Vujacic (baschet), cu venituri anuale de 63 de milioane de dolari. Intre timp, Sarapova s-a cuplat cu bulgarul Grigor Dimitrov, tenismen care puncteaza timid la capitolul contracte de publicitate.

In emisfera sudica se castiga putin

Cel mai cunoscut cuplu de sportivi din emisfera sudica este cel alcatuit din Quade Cooper, uvertura nationalei de rugby a Australiei, si inotatoarea Stephanie Rice. Desi el are deja 38 de selectii in nationala „cangurilor” (si asta la nici 25 de ani!), iar ea este tripla campioana olimpica, cei doi incaseaza impreuna sub 10 milioane de dolari pe an din contracte de publicitate.

In multe cupluri, „jumatatea” slaba s-a „pensionat” de dragul partenerilor

In cele mai cunoscute cupluri de sportivi exista, de obicei, o persoana care renunta la propria cariera pentru a-si sprijini moral „jumatatea”. De exemplu, elvetianca Mirka Vavrinec a renuntat la tenis dupa ce s-a cuplat cu Roger Federer, acelasi lucru intamplandu-se si cu Serghei Bubka jr. in perioada in care a fost iubitul Victoriei Azarenka.

author avatar
Cristi Ionita
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger