AcasăSPORTEfectul "Gigi la inchisoare": Giovanni Becali vrea in Parlamentul European

Efectul „Gigi la inchisoare”: Giovanni Becali vrea in Parlamentul European

"Giovanni", cel mai controversat personaj din familia Becali

Convins ca politicienii de la Bruxelles habar nu au despre ce inseamna sa traiesti pe plaiurile dambovitene, fostul impresar Ioan Becali se ofera sa fie portavocea natiunii romane in Parlamentul European.

"Giovanni", cel mai controversat personaj din familia Becali

Chiar daca avem destul europarlamentari, Ioan Becali stie ca niciunul nu poate avea prestanta sa. Mai ales in exprimare! „Vreau sa ajung la Bruxelles si sa vorbesc fara casca. Sa vorbesc in franceza, in germana, in engleza, in portugheza. Ma vor intreba de ce nu folosesc casca si eu am sa le raspund «pentru ca inteleg ce spuneti dumneavoastra». Vreau doar sa reprezint Romania intr-un stil demn, intr-un cadru demn, cu curaj si capul sus si sa-i invit pe acei domni sa vada la fata locului ce se petrece in Romania. Sa-i arat eu doamnei Reding (n.n. – Viviane Reding, comisar european pe Justitie) ce se intampla in Romania!”, a rabufnit, marti seara, Ioan Becali. Retinerea varului Gigi Becali, dar mai ales derularea evenimentelor din procesul „Dosarul transferurilor” l-au convins pe fostul impresar ca a sosit momentul sa intre in politica: „Eu trebuie sa ma inscriu intr-un partid mare, puternic, nu stiu care, o sa negociem. Important este ca m-am decis eu ca nu mai pot sa tac”.

Cat il priveste pe finantatorul Stelei, aflat dupa gratii, la Penitenciarul Rahova, „Giovanni” lasa impresia ca este invidios pe statutul de detinut al varului sau: „Ii transmit sa fie demn si sa nu ceara clementa. Cel putin eu nu sunt de acord cu gratierea. Pai, decat sanatos si sarac, mai bine ma duc la puscarie! N-ati vazut ce meniu au acolo? Supa de galuste, marmelada”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
610 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger