AcasăSPORTEdilul interimar al Capitalei, in privinta situatiei Arenei Nationale: “Cel mai tarziu...

Edilul interimar al Capitalei, in privinta situatiei Arenei Nationale: “Cel mai tarziu pe data de 21 martie am putea deschide stadionul”

Un anunt in privinta redeschiderii Arenei Nationale, inchise in toamna anului trecut, dupa incendiul din Colectiv, a fost facut, vineri la pranz, de catre edilul interimar al Capitalei.

In urma cu doar cateva minute, la finele unei sedinte desfasurate la sediul primariei Bucurestilor, in prezenta presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Sava a anuntat cateva concluzii ale discutiilor.

Edilul interimar a explicat ca asteapta acum sa vada daca reprezentantii Ministerului Dezvoltarii Regionale, condus de Vasile Dincu, vor elibera agrementul care poate duce duce la redeschiderea celui mai mare stadion din tara, care ara lacatul pus de aproape patru luni. „Cel mai tarziu pe data de 21 martie am putea deschide stadionul. In cazul in care Ministerul Dezvoltarii nu elibereaza agrementul, vom gasi o alta solutie pentru a redeschide stadionul”, a precizat liberalul, intr-o scurta declaratie de presa. Sava nu a oferit mai multe detalii in privinta acestei eventuale variante la care se va apela, in situatia in care agrementul tehnic respective, necesar obtinerii autorizatiei de securitate la incendiu, nu va fi dat.

Va reamintim ca stadionul nu poate fi redeschis pentru ca nu are aviz din partea ISU, fiind invocat faptul ca acoperisul este fabricat dintr-un material neomologat in Romania. Arena Nationala nu a mai gazduit evenimente dupa tragedia din „Colectiv”, mai exact dupa incendiul care a rapit 63 de vieti.

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger