AcasăRecomandariEchipamentul nationalei de fotbal, dat pe Penny

Echipamentul nationalei de fotbal, dat pe Penny

Continua campania haotica de promovare a fotbalului romanesc, initiata de actuala conducere a FRF.

Echipamentul tricolorilor, la vanzare in orice magazin Penny

De dragul sponsorizarilor, Federatia accepta orice propunere venita din partea celor direct interesati sa-si faca imagine pe spatele echipei nationale a Romaniei. Este si cazul Penny Market, un „colos” in industria de retail. „Mereu am cautat sa avem alaturi de noi parteneri de incredere, pasionati si ambitiosi. Incepand de maine, in toate magazinele Penny Market si XXL Mega Discount puteti gasi tricourile nationalei. Prin parteneriatul cu Penny am dovedit inca o data ca strategia comerciala de anul acesta a fost un succes si ca fotbalul romanesc este apreciat”, a anuntat, ieri, Razvan Burleanu. Cu alte cuvinte, de azi incolo, printre borcanele cu muraturi si puii congelati, la Penny veti gasi pe rafturi si echipamentul lui Razvan Rat.

Grupa lui Burleanu: Anglia, Ucraina, Romania, Irlanda de Nord

Presedintele FRF s-a referit si la tragerea la sorti a grupelor Campionatului European, programata pentru sambata, la Paris. Razvan Burleanu a declarat ca si-ar dori ca adversari echipele Angliei, Ucrainei sau Rusiei si Irlandei de Nord: „Grupa ideala ar fi una pe care sa o putem castiga sau din care sa ne calificam. Din urna 1 mi-as dori Anglia, din urna 2, Ucraina sau Rusia, si din urna 4, cred ca Irlanda de Nord. Asta ar putea fi o grupa ideala. Nu ma susprinde ca unii jucatori isi doresc Franta… daca am pica cu Franta, am putea juca in deschidere. Sa ai o asemenea posibilitate, ar fi un element placut si motivator”.

Romania, cantonament in Emirate?

Echipa nationala a Romaniei va efectua, la sfarsitul lunii ianuarie, un cantonament numai cu jucatori proveniti de la cluburi din tara. FRF nu are inca o locatie, dar Burleanu sustine ca se iau in calcul trei tari, Turcia, Spania si Emiratele Arabe Unite: „In ianuarie-februarie avem pregatit acel cantonament cu jucatorii din tara, in care vom disputa trei meciuri amicale. Cred ca dupa tragerea la sorti, de la Paris, vom putea nominaliza locul de desfasurare al acestui cantonament. In momentul de fata avem trei optiuni, Turcia, Spania si Emiratele Arabe Unite. Ceea ce s-a intamplat in Turcia a afectat un pic calendarul, in Antalya va fi un numar mai mic de echipe. Pe de alta parte, pe 23 martie pregatim un meci amical, pe care il vom disputa in mod cert in tara, la Cluj sau la Timisoara. Urmeaza apoi cantonamentul de dinainte de Euro si cele mai mari sanse sunt sa mergem in Austria”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.453 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger