AcasăSPORTEchipa lui Mircea Sandu a promovat in Liga I

Echipa lui Mircea Sandu a promovat in Liga I

FC Botosani si-a asigurat sambata, in premiera, promovarea in Liga I la fotbal, dupa ce moldovenii s-au impus, cu 4-0, pe terenul formatiei Sportul Studentesc.

Gratie succesului obtinut ieri, FC Botosani a ajuns la 50 de puncte, acumulate in etape. Trupa antrenata de Cristi Popovici are noua puncte peste CS Otopeni si 10 puncte avans fata de Sageata Navodari si nu mai poate rata promovarea.

Echipa din Botosani este sustinuta financiar inclusiv de Cornel Sfaiter, presedintele executiv al gruparii, si condusa, din umbra, de Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Cornel Sfaiter, poate cel mai bun prieten al lui Mircea Sandu

Cei doi sunt extrem de apropiati, iar Nasu’ Sandu il ajuta cu sfaturi mai mereu pe bunul sau prieten. In plus, Sfaiter este membru in Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal si prezent aproape in permanenta alaturi de nationala de fotbal a Romaniei in deplasari.

Incantat de parcursul inregistrat de echipa sa, Sfaiter a precizat ca FC Botosani se va intari serios la nivel de lot de jucatori, pentru a putea face fata rigorilor din Liga I.

Deocamdata cei mai cunoscuti jucatori din lotul lui FC Botosani sunt Marius Croitoru, trecut inclusiv prin curtea Stelei, si Attila Hadnagy, fotbalist care are la activ 65 de goluri marcate in 193 de meciuri jucate pentru Petrolul Ploiesti si FC Brasov.

author avatar
Cristi Ionita
408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger