AcasăSPORTEchipa lui Dan Petrescu, atacata de suporteri inarmati

Echipa lui Dan Petrescu, atacata de suporteri inarmati

Jucatorii echipei Dinamo Moscova, pe care o antreneaza Dan Petrescu, au fost atacati de mai multi suporteri nemultumiti, care erau inarmati cu pistoale.

Faptul ca echipa pe care o sustin nu traverseaza pe perioada prea buna i-a nemultumit la culme pe fanii lui Dinamo Moscova, echipa antrenata de Dan Petrescu.

Din acest motiv mai multi suporteri inarmati i-au luat cu asalt pe jucatorii lui Dan Petrescu, incidentul petrecandu-se in timpul unui antrenament.

Suporterii nu s-au multumit doar sa ii sperie, ci chiar au tras in jucatori cu pistoale folosite la paintball, nimerindu-i pe mai multi dintre fotbalisti.

„Nu mai am cuvinte. Ce ar trebui sa facem? Sa ne angajam fiecare jucator agenti de paza? Am fost impuscat in ceafa, mai multi jucatori au fost victimele impuscaturilor. Pe moment, nici nu am realizat ce se intampla. Fanii ar trebui sa ne incurajeze, nu sa faca astfel de lucruri. Sunt inca in stare de soc, am un copil mic acasa, cu totii avem familii. Daca cineva era ranit mai serios?” a spus Alan Gatagov, unul dintre jucatorii antrenati de Dan Petrescu, jurnalistilor de la R-Sport, conform prosport.ro.

author avatar
Ionut Zgimbau
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger