AcasăSPORTE SIGUR! Cristiano Ronaldo pleaca de la Real Madrid

E SIGUR! Cristiano Ronaldo pleaca de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo ar putea reveni in Anglia dupa doi ani

Despartirea de Jose Mourinho ii va costa pe cei de la Real Madrid inclusiv despartirea de super-starul Cristiano Ronaldo, acesta anuntandu-i pe oficialii „galacticilor” ca vrea sa paraseasca si el gruparea de pe „Santiago Bernabeu”.

In ciuda pretului prohibitiv, 100 de milioane de euro, Cristiano Ronaldo nu duce lipsa de oferta, cel mai probabil el urmand sa ajunga la Paris Saint Germain sau la Manchester United.

Din punct de vedere financiar, parizienii sunt favoriti, in conditiile in care campioana Frantei este gata sa achite cele 100 de milioane de euro solicitate de Real si sa-l ademeneasca pe fotbalist cu un salariu urias, 18 milioane de euro pe an.

Totusi, oficialii lui Real s-au intalnit si cu cei de la Manchester United. Campioana Angliei da doar 35 de milioane de euro in schimbul portughezului, dar este gata sa completeze oferta trimitandu-i pe „Santiago Bernabeu” pe Rooney si Nani.

Desi nu-si permite sa-i ofere lui Cristiano un salariu precum cel de la Paris Saint Germain, „diavolii” mizeaza pe aportul fanilor care l-au privit pe Ronaldo ca pe un idol intre 2003-2009, perioada in care portughezul a jucat pe „Old Trafford”.

author avatar
Cristi Ionita
945 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger