AcasăSPORTE oficial: Moratti a vandut Interul!

E oficial: Moratti a vandut Interul!

Massimo Moratti lasa Interul pe mainile miliardarului indonezian Erick Thohir

Patronul clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, a anuntat, ieri, ca a vandut gruparea la care este legitimat si Cristian Chivu catre omul de afaceri indonezian Erick Thohir.

Massimo Moratti lasa Interul pe mainile miliardarului indonezian Erick Thohir

„Totul este semnat. Sunt fericit, a durat ceva, dar cred ca totul este corect, a fost o afacere buna. Esti fericit cand lasi ceva pe maini bune. Sunt sigur de asta, pentru ca noii investitori sunt oameni buni, in ceea ce priveste caracterul”, a declarat Moratti, care a rostit aceste fraze in fata jurnalistilor care asteptau semnarea actelor la sediul cladirii de birouri a magnatului italian. Potrivit presei, Thohir va prelua 70% din actiunile gruparii „nerazzure”. Alegerea noilor membri ai Consiliului de Administratie va avea loc la urmatoarea Adunare Generala, programata la 28 octombrie, sau intr-o sedinta extraordinara ce va avea loc in luna noiembrie.

Grupul indonezian va avea cinci locuri in Consiliul de Administratie, in timp ce familia Moratti va detine celelalte trei. Massimo Moratti se afla la conducerea clubului din 1994.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger