AcasăSPORTE oficial: Froch si Kessler se bat in iunie la Londra!

E oficial: Froch si Kessler se bat in iunie la Londra!

Kessler si Froch vor sa rezolve un duel celebru

Unul dintre cele mai asteptate meciuri de box din 2013 va fi cel dintre Carl Froch si Mikkel Kessler, cei doi pugilisti ajungand la un acord pentru a-si masura fortele in vara.

Kessler si Froch vor sa rezolve un duel celebru

Doua luni au negociat cei doi boxeri o noua confruntare, dar aveau nevoie de aprobarea IBF pentru a bate palma. Abia dupa ce forul respectiv si-a dat acceptul ca britanicul Froch sa-l „dribleze” pe canadianul Adonis Stevenson, challengerul obligatoriu, „Cobra” si Mikkel Kessler s-au pus de comun acord. Ieri, Eddie Hearn, promotorul lui Carl Froch, a facut anuntul mult asteptat, precizand ca urmatorul adversar al britanicului va fi Vikingul Razboinic. Confruntarea va avea loc cel mai probabil la Londra, in iunie.

In aprilie 2010, Kessler a profitat de avantajul terenului propriu si l-a invins la puncte pe Froch, la Herning (Danemarca), iar acum ii ofera britanicului revansa. Incantat de oficializarea disputei, Froch a anuntat pe contul sau de twitter ca „abia astept sa incep cantonamentul. Va promit ca Froch – Kessler 2 va fi o confruntare sangeroasa si despre care se va vorbi multi ani de acum inainte”. Interesant este ca Froch nu a uitat, in discursul sau, de acordul avut cu Lucian Bute. „I-am promis lui Bute ca-i voi acorda revansa si ma voi tine de cuvant. Insa in primul nostru meci am obtinut o victorie atat de categorica incat nu mai intereseaza pe nimeni un nou meci cu pugilistul roman”, a precizat „Cobra”. De partea cealalta, Kessler a anuntat, prin vocea managerului sau, Kalle Sauerland, ca este gata sa-i inchida definitiv gura lui Froch si ca de la victoria obtinuta in 2010 a devenit un boxer si mai puternic. Disputa din vara are ca scop unificarea a doua centuri. Froch este campionul mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, iar Kessler detine centura de campion WBA regular.

author avatar
Cristi Ionita
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger