AcasăSPORTE groasa! Primaria Madrid extinde ancheta in cazul miliardarului Ion Tiriac

E groasa! Primaria Madrid extinde ancheta in cazul miliardarului Ion Tiriac

Omul de afaceri roman organizeaza turneul „Open Madrid” alaturi de autoritatile locale, insa edilul capitalei Spaniei vrea o verificare amanuntita a contractului dintre cele doua parti.

Ion Tiriac patroneaza Open Madrid

Cotidianul iberic „El Boletin” a dezvaluit in numarul sau de miercuri auditul comandat de Ana Botella la institutia pe care o conduce. Conform sursei citate, „doi oameni desemnati de Botella, este vorba despre Antonio de Guindos si de Enrique Núñez, vor investiga daca adjudecarea «Caja Magica» (n.n. – „Sala Sporturilor” din Madrid) de catre romanul Ion Tiriac, prieten bun al lui Manuel Cobo, numarul 2 in Primaria Madrid in precedenta conducere, s-a facut in parametri legali”. Ajunsa in fruntea Primariei, Ana Botella incearca de ceva vreme sa rupa toate legaturile institutiei cu predecesorul sau, Alberto Luis Gallardon, dar si cu amicii acestuia. In aceasta ultima categorie intra si omul de afaceri roman Ion Tiriac.

In trei ani de cand organizeaza „Open Madrid”, Tiriac a inregistrat venituri de 103 milioane de euro euro. Turneul este organizat in „Caja Magica”, o Sala a Sporturilor pe care Primaria a construit-o in 2006 cu 300 de milioane de euro si aflata acum in administrarea miliardarului din Brasov.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger