AcasăSPORTDupa victoria de la Botosani, Reghecampf a prins curaj: Sa vina Chelsea!

Dupa victoria de la Botosani, Reghecampf a prins curaj: Sa vina Chelsea!

Reghecampf a prins curaj dupa victoria cu FC Botosani

Steaua s-a impus cu 2-1 in deplasarea de la Botosani si deja se gandeste la batalia cu Chelsea, de saptamana viitoare, din Liga Campionilor, desi pana atunci mai are de disputat doua meciuri pe plan intern.

Reghecampf a prins curaj dupa victoria cu FC Botosani
Bourceanu poate semna cu orice echipa din iarna

Fara adversar de acelasi calibru in tara, Steaua Bucuresti tanjeste tot dupa recunoastere internationala, care poate fi obtinuta numai prin rezultate notabile in Liga Campionilor. Dupa debutul de cosmar din grupa E, 0-3 pe terenul lui Schalke, planurile de marire „ros-albastra” au primit o puternica lovitura, nu decisiva, insa, dovada reactia oficialilor dupa victoria de la Botosani. A fost suficient un 2-1 pe terenul unei nou-promovate pentru ca Laurentiu Reghecampf sa prinda iar glas; primavara Ligii Campionilor este, inca o data, subiectul preferat de discutie: „Pe unde merge Steaua, stadioanele sunt pline, asa cum este si normal. Ma bucur ca am castigat trei puncte, mi-a fost un pic teama de reactia jucatorilor, dar cred ca asa se castiga un campionat, cu victorii in fiecare etapa. Acum, ne dorim un rezultat pozitiv si in grupele Ligii Campionilor. Am reusit multe in ultimul an la Steaua, am vandut un jucator pe bani foarte multi, cazul lui Chiriches, dar dorinta noastra este sa ne calificam in primavara Ligii. Insa, pentru a reusi acest lucru, trebuie ca jucatorii sa-si schimbe atitudinea!”.

Urmatorul meci al Stelei in Liga Campionilor este programat marti, 1 octombrie, cu Chelsea, la Bucuresti. In etapa precedenta, londonezii au oferit surpriza rundei, pierzand pe teren propriu cu FC Basel, scor 1-2. Pana sa aiba grija duelurilor cu Lampard, Eto’o si Oscar, stelistii trebuie sa se concentreze pe intalnirile cu Avantul Barsana (joi, in Cupa Romaniei) si ACS Poli Timisoara (sambata, in campionat).

Negocieri cu Bourceanu si Tatarusanu

Aflati in ultimul an de contract, Alexandru Bourceanu si Ciprian Tatarusanu au fost chemati la negocieri de conducerea clubului. „Sunt doi jucatori cu care se discuta pentru prelungirea contractelor, nu trebuie sa ne facem foarte multe probleme, totul se va rezolva cu bine”, a declarat Laurentiu Reghecampf. Impresariat de Anamaria Prodan, capitanul Alexandru Bourceanu pare convins sa semneze un nou angajament cu Steaua; lucrurile sunt mai complicate in ceea ce-l priveste pe Ciprian Tatarusanu, care este manageriat de un agent cu care sefii Stelei nu au relatii tocmai bune.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger