AcasăSPORTDupa o semifinala senzationala, Halep va juca pentru trofeul turneului de la...

Dupa o semifinala senzationala, Halep va juca pentru trofeul turneului de la Madrid!

Pornita din postura de a treia favorita la castigarea unui nou trofeu la Madrid, dupa titlul obtinut anul trecut, Simona va juca finala la actuala editie a competitiei.

Totul dupa ce a incheiat, in urma cu doar cateva minute meciul senzational contra letonei Anastasia Sevastova, locul 22 WTA, pe care a invins-o clar, in doua seturi 6-2, 6-3. Halep isi va cunoaste numele adversarei din ultimul act al turneului dupa ce se va incheia semifinala dintre Mladenovic si Kuznetsova.

Halep a incheiat lejer primul set, 6-2, pentru ca apoi adversara ei sa puncteze decisiv in trei randuri, in setul secund, inainte ca Simona sa obtina un prim game, dupa ce antrenorul sau a intrat pe teren, a incurajat-o si i-a mai dat unele indicatii tehnice. Constanteanca a facut apoi break, reducand din diferenta de pe tabela la finele unui punct spectaculos, iar apoi a castigat un nou game, restabilind egalitatea: 3-3. Romanca a reusit apoi inca un break extrem de important in desfasurarea meciului, dupa un punct intens disputat, urcand scorul la 4-3. A urmat un nou game castigat de Simona, constanteanca apropiindu-se tot mai mult de transarea infruntarii din semifinale si de castigarea tichetului care sa-i permita prezenta in marea finala. Ceea ce s-a intamplat, scorul aratand 6-2, 6-3 pentru Simona Halep.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger