AcasăSPORTDumitru Dragomir, la plecarea de la instanta: stiu ca sunt nevinovat, fratilor!

Dumitru Dragomir, la plecarea de la instanta: stiu ca sunt nevinovat, fratilor!

Nasul Dragomir si finul Chivorchian se pregatesc de marea batalie pentru presedintia FRF

A fost o zi dificila pentru fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Aflat in sala de judecata, Dumitru Dragomir a auzit ca procurorii DNA cer pedeapsa maxima in cazul sau, adica 14 ani de detentie, la fel cum au facut si in cazul lui Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, cercetat in acelasi dosar, cel al dezafilierii echipei Universitatea Craiova.

La plecarea de la instanta, Dragomir a facut cateva declaratii, in stilul-i inconfundabil. „M-a acuzat cineva de ceva pe mine? (..) nu m-a acuzat de nimic. Retineti ce spun! (…) stau toata viata linistit ca stiu ca sunt nevinovat, fratilor!”, a declarat fosutl sef al LPF in fata presei.

Intrebat daca il iarta pe Mititelu, fostul finantator al echipei din Banie, Dragomir a raspuns: „iert pe toata lumea, eu nu sunt dusmanos, domne’!”.

In alta ordine de idei, Dumitru Dragomir a fost extrem de sincer cand a venit vorba despre cea mai mare temere a sa. „Toata viata mea mi-a fost frica sa nu-mi ia cineva libertatea, pentru ca am fost corect si cinstit (…) sunt numai prezumtii (…) ipoteze, se judeca pe ipoteze sau pe probe?”, a conchis fostul sef din fotbalul autohton.

Instanta, in speta Curtea de Apel Bucuresti, a ramas in pronuntare pana pe 31 mai.

author avatar
Cristina Stefan
447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger