AcasăSPORTDumitru Dragomir, dupa Steaua - Chelsea 0-4: "Mai bine juca Gigi Becali!"

Dumitru Dragomir, dupa Steaua – Chelsea 0-4: „Mai bine juca Gigi Becali!”

Infrangerea suferita de Steaua Bucuresti, marti seara, 0-4 cu Chelsea Londra, in grupele UEFA Champions League, a produs multa tristete in fotbalul romanesc.

Totusi, cum romanii sunt obisnuiti sa faca haz de necaz, imediat au aparut si comentariile savuroase. Unul dintre acestea ii apartine lui Dumitru Dragomir, presedintele LPF, care este de parere ca mai bine juca Gigi Becali.

„Cine dracu’ i-o fi vazut fotbalitti pe Georgievski si pe Tatu? Cum sa dai bani pe astia?! Ce a putut sa-i faca Schurrle lui Georgievski… N-am vazut niciodata asa ceva! Eu cred ca si Gigi juca mai bine decat macedoneanul asta” a declarat Dumitru Dragomir, conform digisport.ro.

Mitica de la Liga este de parere ca la Steaua a contat absenta unor jucatori precum Rusescu, Chipciu, Chiriches sau Pintilii, fata de meciul din primavara, cand Steaua se impunea in fata lui Chelsea cu 1-0, in Europa League. De asemenea, Dragomir considera si ca un mare minus a fost absenta din tribuna a lui Gigi Becali „care dicta schimbari mai potrivite”.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristi Ionita
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger